Epic Games ücretsiz oyunları (1-8 Eylül)

Alparslan Gürlek 1.09.2022 - 14:47
Epic Games ücretsiz oyunları Eylül'ün ilk haftası için de belli oldu. Bu hafta platformda biri bomba olmak üzere iki oyun dağıtılıyor.

Epic Games ücretsiz oyunları 1-8 Eylül tarihleri için de belli olmuş durumda. Bugün TSI 18:00'dan sonra kütüphanenize ekleyebileceğiniz birisi çok iyi olmak üzere iki oyun ücretsiz olarak dağıtılacak. Geçtiğimiz haftalara kıyasla, Epic bu hafta oyunculara sağlam bir kıyak geçiyor diyebiliriz. Uzun süredir bedava oyunların dağıtıldığı platformda kütüphanemize harika oyunlar ekleme şansını birkaç kez daha yaşamıştık. Yine onlardan biri geliyor...

1-8 Eylül Epic Games ücretsiz oyunları

Eylül'ün ilk haftası bomba gibi gelen Epic Games ücretsiz oyunları oyuncuları oldukça mutlu edecektir diye düşünüyoruz. Öyle ki bugün TSI 18:00'dan itibaren kullanıcılar Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition ve Submerged: Hidden Depths oyunlarını kütüphanelerine ekleyecekler. İlk kez 14 Eylül 2018'de piyasaya sürülen Tomb raider oyunu Eidos-Montréal ve Crystal Dynamics tarafından geliştirilmişti ve Square Enix'in yayınladığı en sevilen oyunlardan birisi haline gelmişti. Aynı zamanda başarılı bağımsız yapımlardan biri olan Submerged de bu haftanın oyunları arasında. Son dönemde oyun + indirilebilir içerik formülüne yönelen şirket bu hafta iki oyun birden dağıtarak şovunu yaptı diyebiliriz.

Oyunlar şu şekilde: 

  • Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition
  • Submerged: Hidden Depths

Bomba gibi Epic Games ücretsiz oyunları (1 - 8 Eylül)

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition beraberinde ana oyunla birlikte 7 silah, 7 karakter görünümü ve 7 yeteneği de getiriyor. Lara'nın dönüm noktasını konu alan hikayesiyle karşımıza çıkacak yapım bu hafta dağıtılan bedava oyunlar arasında yerini alıyor. Şu anda da %67'lik bir indirim ile EGS'de satılmakta. TSI 18:00'da indirim bitiyor ve ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanacak.

Bir yandan da başarılı bağımsız yapımlardan biri olan Submerged: Hidden Depths bu haftanın oyunları arasında yerini alıyor. İlk kez 10 Mart 2022'de piyasaya sürülen yapım, daha önce yayınlanan Submerged'in başarısından güç alarak oyuncuların karşısına çıktı. Sulara gömülmüş bir şehirde keşfetme mekaniklerinin öne çıktığı yapım duygusal bir hikayeyi ele alıyor. Eğer atmosferi güçlü oyunlarla aranız iyiyse ücretsiz olarak indirip deneyebileceğiniz bir yapım olduğunu söyleyebiliriz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2022 03:33
Tomb raider hariç diğerleri çöp…1 neden öyle oyun yapar zaman harcarsın 2 neden bu oyunları oyun yerine koyup hediye edersin
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2022 06:01
Oyundan tek anladığı sağa sola amaçsızca saldırmak olan bir tipin anlaması imkansız, o yüzden sen boş yere kafanı yorma bu tür şeylere.
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2022 16:04
Submerged ilk oyununu oynamıştım. Para verilmez ama bedavaysa oynanır bir oyun.
MK Okuru
MK Okuru 3.09.2022 14:51
Her topalın bir kör alıcısı varmış denir bilir misin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games ücretsiz oyunları (1-8 Eylül)
İlginizi Çekebilir