Epic Games'in Saldırıya Uğradığına Dair İddia Çürütüldü

Tunay Şahin 4.03.2024 - 15:46
Geçtiğimiz günlerde Epic Games Store'a düzenlendiği iddia edilen saldırı, dolandırıcı olduğunu kabul eden grup tarafından yapılan açıklama ile çürütüldü.

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan Epic Games Store'dan 200 GB'a yakın kullanıcı verisinin çalındığı iddia edilmişti. Epic Games tarafından yapılan açıklamada, konunun araştırıldığı belirtilmiş ve giriş bilgilerini değiştirmeleri önerilmişti. Ancak bugün saldırıyı gerçekleştirdiğini iddia eden grup tarafından bir açıklama geldi.

Epic Games Saldırısını Gerçekleştiren Grup, Dolandırıcı Olduğunu İtiraf Etti

Epic Games'in sunucularını ele geçirdiklerini söyleyen bir grup, iddialarının doğru olmadığını kabul ederek kendilerini "profesyonel dolandırıcılar" olarak tanımladı.

Grup, "Mogilievich'in amacının bilgisayar korsanlarını kandırmak olduğunu iddia ediyor, daha sonra kendi kullanımları için diğer bilgisayar korsanlarına yeniden satabilecekleri tanınmış şirketleri ihlal etme araçlarına sahip olduklarını düşünmeleri için" böyle bir eylen gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Grup üyelerinden bir yetkili, CyberDaily'e verdiği demeçte, dikkat çekmek için "suç dehaları" olarak tanımladıkları planlarını açıkladı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2024 16:57
baya iyi para almışlar demek ki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games'in Saldırıya Uğradığına Dair İddia Çürütüldü
İlginizi Çekebilir