Epic Games'ten artırılmış gerçeklik pazarına yatırım hamlesi

Furkan Güler 25.02.2019 - 11:28
Epic Games, oyun dünyasına dört koldan saldırıyor.

İlk olarak Steam'e rakip olan Epic Games, bu sefer tam anlamıyla Valve'a rakip oldu. Barcelona'da düzenlenen MWC etkinliğinde gösterilen HoloLens 2'den sonra Epic Games, Unreal Engine 4 ile birlikte artırılmış gerçeklik pazarında yatırımcı rolü oynayacak. Valve'ın destek verdiği HTC Vive'a ve sanal gerçeklik pazarının alternatifi olan artırılmış gerçeklik pazarı, bakalım oyun konusunda ortaya nasıl işler çıkartacak? İlk HoloLens'te Minecraft'a önem veren Microsoft, oyunu belli açılarda bu platformda oynanabilir hale getirmişti. Etkinlik sırasında HoloLens 2'ye destek veren firmaları gösteren Microsoft, oyun dünyasıyla alakalı başka bir firmanın daha HoloLens 2'ye destek verdiğini açık etti.

Epic Games, HoloLens 2'ye destek verecek

Açıklanan bilgiye göre Marvel's Spider Man'in yapımcısı Insomniac Games de HoloLens 2'ye destek veren firmalar arasında bulunuyor. Sony ile anlaşma yaparak PlayStation 4'e özel oyun geliştiren firmanın hemen Microsoft ile anlaşması ilginç. Diğer bir yandan kendilerinin daha öncesinde Xbox One için Sunset Overdrive'ı geliştirdiklerini belirtelim. Bakalım Insomniac ekibi, bu kez Microsoft için ne yapacak?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
notrealife
notrealife 25.02.2019 20:13
Steam'e rakipten daha çok iyi bir alternatif olacaklar ve Steam'in vurdumduymazlığını bitirip çöplüğe dönmesinin önüne geçecektir belkide.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games'ten artırılmış gerçeklik pazarına yatırım hamlesi
İlginizi Çekebilir