Epic Games'ten yeni bir oyun mu var?

Murat Halilbeyoğlu 29.12.2010 - 11:21
Epic Games baş tasarımcısı Cliff Bleszinski akıl karıştırdı.
Epic Games'in baş tasarımcısı Cliff Bleszinski şubat 2011'de yapılacak GDC'de yeni bir oyun duyuracaklarını belirtti.

Bleszinski'ye göre bu yeni fikir mülkiyeti kendi fikri olarak başlamış ancak fikri geliştirme işinin çoğunu Prototype adlı oyunun baş tasarımcısı Eric Holmes yapmış.

Epic Games'ten yeni bir oyun mu var?
Konu ile ilgili yapılan bir röportajda Bleszinski hevesli bir şekilde şunları söylüyor " Bence oyun tasarımcıları günümüzün Stan Lee'leri ve Jack Kirby'leri. Bizler birer evren oluşturuyoruz ve bu evrenler çok geniş kitleler üzerinde çok büyük etkiler yaratıyor. Oyucular sizin oyununuza olan güvenlerini size harcadıkları paralar ile belirtirler ve genellikle de yerli yerine oturmuş fikirleri beğenirler ki o fikirler de bir yerden geliyor sonuçta. Call of Duty oyunu Medal of Honor'ı çıkartan orijinal ekip tarafından oluşturuldu. Gears of War aynı şekilde Unreal Tournament'ı yapan orijinal ekibin eseridir. Dolayısı ile benim tek yaptığım şey ileriye bakıp "Daha başka ne yenilik yapabilirim?" diye sormak".

Şimdi, Epic'in 2011 yılı için BulletStorm ve Gears of War 3'ü hazırladıklarını biliyoruz ancak Bleszinski'nin bahsettiği yeni oyunun bu olduğunu düşünmüyoruz. Nitekim sağır sultanın bile duyduğu bir şeyi Game Developers Conference (Oyun Geliştiricileri Konferansı) 2011'de duyurması biraz saçma olur. Üstelik şunu da biliyoruz ki "fikir mülkiyeti" kelimesi genellikle henüz fiziksel olarak hiçbir şey yapılmamış oyunlar için kullanılıyor.

O zaman Epic'ten üçüncü bir 2011 oyunu mu geliyor dersiniz?

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games'ten yeni bir oyun mu var?
İlginizi Çekebilir