Epic Store haftanın bedava oyunlarında Abzu ve End is Night var

Ersin Kılıç 6.09.2019 - 10:25
Bedava oyun baldan tatlıdır

Epic Games vermiş olduğu bedava oyunlar ile sempatisini arttırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Celeste ve Inside gibi 2 önemli oyunu kullanıcılarına bedava olarak veren firma bu hafta ise Abzu ve The End is Night ile karşımıza çıktı.

Epic Store haftanın bedava oyunlarında Abzu ve End is Night var

Bu haftanın bedava oyunlarına baktığımızda Abzu ve The End is Night oyunlarını görüyoruz. Su altında muhteşem bir atmosfer ile karşılaştığımız Abzu, dinamikleri ve atmosferi ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Özellikle Journey tarzı oyunları seviyorsanız Abzu'dan keyif alabileceğinizi söyleyebilirim. Oyunun daha önce yayınladığımız videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

The End is Night ise platform öğeleri ile birlikte farklı dinamikleri bir araya getiren bir yapım. Her iki oyunun da 12 Eylül'e kadar bedava olduğunu hatırlatalım.

Ayrıca Epic Games'te önümüzdeki hafta bedava olacak oyunlardan biri de belli oldu. Üstelik çok yabancı olmadığımız bir yapımla karşılaşıyoruz çünkü 12 Eylül itibari ile Türk oyunu Conarium, Epic Store'da ücretsiz olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 17:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Store haftanın bedava oyunlarında Abzu ve End is Night var
İlginizi Çekebilir