Epic Store'da Hyper Light Drifter ücretsiz olarak verilecek

Furkan Güler 9.08.2019 - 10:23
Epic Games'ten oyunculara yeni güzellikler.

Steam'in en büyük rakibi konumuna gelen Epic Store'da yine muhteşem bağımsız oyunlar oyunculara ücretsiz olarak veriliyor. Bu hafta 3 boyutlu bulmaca oyunu sevenler için GNOG isimli oyunu ücretsiz veren Epic, kullanıcılarını sevindirdi. İlgi çekici bölüm tasarımları ve kafa yormanız gereken bulmaca şekilleriyle GNOG, türe hayran oyuncuların hoşuna gidecektir. GNOG'un yanında Epic Games haftaya oyunculara Mutant Year Zero: Road to Eden ve Hyper Light Drifter oyunlarını verecek.

Epic Store'da ücretsiz olarak Mutant Year Zero: Road to Eden verilecek

Geçtiğimiz dönemlerde çıkan Hyper Light Drifter, özellikle piksel sanatının kullanıldığı grafik tarzıyla oyuncuların oldukça hoşuna gitmişti. Hikaye anlatımının güçlü olduğu yapımda senaryo, yine görseller eşliğinde oyunculara sunuluyor. Oyunun en güzel tarafı olan bölüm sonu canavarlarıyla yapacağınız dövüşlerde heyecandan nefesinizi tutacaksınız.

Mutant Year Zero: Road to Eden ise oyunculara taktiksel yapıya sahip bir rol yapma deneyimi sunuyor. Kıyamet sonrasında geçen oyun, belli kitleler tarafından oldukça sevilmişti. İlgi çekici ana karakterlerinin yanı sıra zombilere karşı kendi stratejinizi oluşturarak savaşmalısınız. Bakalım Epic Store, bir sonraki hafta hangi oyunları verecek?

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2024 04:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Store'da Hyper Light Drifter ücretsiz olarak verilecek
İlginizi Çekebilir