Escape from Tarkov Arena için test ekibi alınacak

Atıf Doğan Özcan 11.06.2022 - 15:13
Escape from Tarkov Arena için test ekibi alımı yapılacak. Firma tarafından yapılan duyuruda oyun çıkışından önce test için bir ekip kurulacak.

Geçtiğimiz günlerle duyuru yapılan Escape from Tarkov Arena için test ekibi oluşturulacak. Firma, oyun çıkmadan önce güzelce oynayıp, hatalarını tespit edecek takım arkadaşı arayışına girdi üstelik bu ekip oyunculardan seçilecek.

Escape from Tarkov Arena için test ekibi bünyesinde yer almak ister misin?

Escape from Tarkov oyuncuları, ekstraksiyon içeren battle royale oyununun yan ürünü olan Escape from Tarkov Arena için test ekibi kadrosuna dâhil olmak isterlerse başvuru yapabilecekler. Battletate Games’in Twitch kanalına konuşan stüdyonun CEO’su olan Nikita Buyanov, Tarkov’un testleri için “en aktif” oyunculardan ve genel oyunculardan oluşan bir test ekibi kurmak istediklerini belirtti. İlk canlı testler bu yıl içinde başlayacak gibi görünüyor.

Escape from Tarkov Arena için test ekibi alınacak

Ana oyun Escape from Tarkov deneyimine yakın bir oyun olacak olan Arena, özel oyun modlarını bünyesinde barındıracak ve oyuncuları oyun içinde ki hedefleri bitirmeye zorlayacak. Bu hedefler ana görev gibi olmasa bile oyun içinde ki karakterinizi geliştirmenize yardımcı olacak. Eğer ana oyunu zaten oynuyorsanız, karakterinizi ve zulanızda bulunan bütün ekipmanınızı ve ön ayarlarınızı Arena bünyesine aktarabileceksiniz.

Arena PvP modunda, standart bir ölüm oyununda iki takım karşılıklı kozlarını paylaşacak. Ancak oyunda çok değişik bir sistem var, eğer pusarsanız (saklanırsanız) ve savaştan kaçınarak kazanmayı hedeflerseniz sistem size önce uyarı verecek. Eğer bu durumdan vazgeçmez ve tekrarlasanız oyun sizi “cezalandırmak” adına  “ölüm mangası” denilen bir sistemle ceza verileceği söylendi.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 02:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Escape from Tarkov Arena için test ekibi alınacak
İlginizi Çekebilir