Eski Last of Us yönetmeni kendi stüdyosunu kuruyor

Talha Ramazan Yüzmeç 21.07.2022 - 01:23
Last of Us ve Uncharted serilerinde görev almış eski yayın yönetmeni Bruce Straley kend stüdyosunu kurduğunu duyurdu. Küçük boyutlu ve benzersiz oyunlar yapacakmış.

2017 yılında oyun piyasasından ayrılmadan önce Uncharted 2, Uncharted 4 ve The Last of Us’ ta yardımcı yönetmen olarak görev yapan Naughty Dog çalışanı Bruce Straley, oyun geliştirmeye geri döndüğünü ve Wildflower Interactive'i kurduğunu duyurdu. Straley dönüş haberini Twitter’da duyurdu.

The Last of Us ve Uncharted 4 oyun yönetmeni Bruce Straley oyun geliştirmeye geri dönüyor

Youtube'da bir videoda yayınlayarak, "2017'de sektörden ayrıldım artık oyun yapmak isteyip istemediğimden emin değildim ama uzaklaştıkça bu mecrayı ve her şeyi düşünmeye devam ettim. Yapmak istediğim her şey beni geri dönmeye sürükledi." diyerek duyurdu. Straley, "Bu yüzden bazı arkadaşlarımla konuştum ve prototip oluşturmaya başladık. Bu fikir tekrar heyecan verici olmaya başladı ve içimden bu işi yapmalıyım dedim." diyerek devam etti. 

Straley, Wildflower Interactive'in ilk projesinin ne olacağına dair herhangi bir ipucu vermese de stüdyonun web sitesi ortamımızın olanaklarını keşfeden, küçük, yaratıcı stilde oyunlar yapmaya odaklandığını söylüyor. Wildflower'ın şu anki ekibi endüstrinin her yerinden geliyor. Ekip üyeleri Call of Duty, Uncharted 4, The Last of Us, gibi oyunlar üzerinde çalışan deneyimli kişilerden oluşuyor. Straley stüdyonun şimdiden heyecan verici bir geleceğe sahip olduğunu söylüyor. Straley "Burada inşa ettiğimiz şey için çok heyecanlıyım" diye sözlerini bitirdi. 

Eski Last of Us yönetmeni kendi stüdyosunu kuruyor

Bu açıklamanın gelecekte yeni ve güzel oyunlar geleceğinin habercisi olduğunu düşünebiliriz. Ancak bu durum Straley'in azim ve kararlılığıyla belli olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski Last of Us yönetmeni kendi stüdyosunu kuruyor
İlginizi Çekebilir