Eski Runescape'e yeni eklenti geldi

Hürcan Köse 11.01.2016 - 10:21
Nedenini inanın biz de bilmiyoruz
Yeni Runescape şu an oldukça popüler bir durumda. Özellikle Twitch'de büyük bir izleyici kitlesine sahip olan oyun, şu an oynanmakta olan en popüler online oyunlardan birisi. Özellikle kullanıcı dostu sistem gereksinimleri ve kolay oynanışıyla da ilk çıktığı zamandan beri çok sevilen Runescape'in eski, ilk sunucusu da hala çalışır durumdaydı.

Yapımcı firma bu eski sunucuyu da canlandırmak amacıyla oyunun eski versiyonuna yeni bir eklenti getirmeye karar vermiş. Halihazırda çalışır durumda olan yeni versiyon  varken neden eski oyunu canlandırmaya çalışıyorlar bilmiyoruz. Düşünebildiğimiz tek sebebi kazanabildikleri her yerden para kazanmak veya bir nostalji havası yaratmak olabilir diyoruz.

Yapımcı firma Jagex oyuna Zeah adında yeni bir bölge ekledi. Şimdilik Great Kourend adında tek bir şehire sahip olan pakete daha sonraki güncellemelerde de büyük eklemeler yapılacağı açıklandı. Great Kourend kendi içinde 5 farklı derebeyliğine sahip ve hangisine sadık olacağınıza da bu bağlamda siz karar vereceksiniz.

Jagex neden böyle bir karar almış bilmiyoruz fakat eski Runescape'i seviyorsanız mutlaka bir göz atmayı unutmayın.

Eski Runescape'e yeni eklenti geldi
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 18:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski Runescape'e yeni eklenti geldi
İlginizi Çekebilir