UFC şampiyonu Demetrious Johnson, PUBG'de 1. olduğuna inanamadı

Ersin Kılıç 14.05.2018 - 15:38
Oyundaki sahneye oldukça şaşırmış

Popüler isimlerin ya da eski sporcuların oyun yayını dünyasında yavaş yavaş yerini aldıklarına şahit oluyoruz. Bunun örnekleri hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde sık sık yaşanmaya başladı. İşte bu yayıncılardan birisi de Demetrious Johnson oldu.

UFC şampiyonu oyun yayıncısı oldu

Kotaku'nun haberine göre Demetrious “Mighty Mouse” Johnson ismi ile oyun yayınları yapmaya başlayan eski UFC şampiyonu, yapmış olduğu PUBG yayını sırasında oldukça ilginç bir olay ile karşılaşmış. 1 kişiyi indirmesine rağmen stratejik davranarak son halkaya kadar gelen Johnson, burada anlam veremediği bir şekilde 1. olmuş. tabi ilk etapta kaybettiğini sansa da saniyeler sonra 1. olduğunu görüp seviniyor.

İşin ilginç tarafı ise nasıl 1. olduğunu anlayamaması. PUBG'de bildiğiniz gibi harita son ana kadar kapanıyor ve oyuncular birbirini indiremez ise bölge tamamen sis ile kaplanıyor. Bunun sonucunda ise en son ölen oyuncu, o oyunda 1. oluyor. 

Bu sahnede ise muhtemelen köprüye kapattığı için köprünün altında, yani suyun içerisinde başka bir oyuncu daha bulunmakta. Anlaşılan Johnson bu durumu çözememiş ve son saniyeye kadar rakibini aramaya koyulmuş. Saniyeler içerisinde değişen bu duygu fırtınasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2018 14:35
kendisi eski ufc şampiyonu değil pound vs pund dünyanın 1 numarası ve son 6-7 senenin ilk ve tek şampiyonudur
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2018 16:37
Abi UFC 3 oyna ps4 te o zaman görek şeklini :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski UFC şampiyonu Pubg'de 1.oldu, kendi bile inanamadı
İlginizi Çekebilir