ESO: Morrowind'in yeni videosuna hanedanlıkları tanıyoruz

Hürcan Köse 10.05.2017 - 11:02
Vvardenfell'deki işleri kimler yürütüyor?
The Elder Scrolls Online'ın yeni genişleme paketi Morrowind, önümüzdeki ayın başında çıkacak. Paket için son hazırlıklar tamamlanırken ZeniMax Online ve Bethesda da yeni bölge Vvardenfell'in kültürel detaylarını anlatan bir video serisine başladı.

Yeni yayınlanan videoda Morag Tong suikastçisi Naryu Virian'ın ağzından, Vvardenfell'de hüküm süren üç hanedanlık ile tanışıyoruz. Naryu'nun da videoda dile getirdiği gibi, Morrowind'de üç büyük Dark Elf hanedanlığı bulunuyor.

Naryu'nun söylediğine göre Redoran tam yetki sahibi, Hlaalu pis işleri yapıyor ve Telvanni de büyünün gidişatı kontrol ediyor. Bu hanedanlıklar çatışmaya girdiğinde ise Naryu'nun mensubu olduğu klan devreye giriyor. Yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. The Elder Scrolls Online: Morrowind, 6 Haziran'da PC, PlayStation 4, Xbox One ve Mac platformları için çıkacak. İyi seyirler.

Eğer Morrowind için hazırladığımız değerlendirme yazısını okumadıysanız sizi böyle alalım.


Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2017 12:41
ps4 de indirince son update ide yüklüyor ve oyun morrowind olarak açılıyor.Vanilla oyunu oynayamıyorum, eski karakterleri mi göremiyorum, morrowind e update et diyor, nasıl çözebilirim varmı tecrübe eden sayın okurlar ve editörler ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2017 21:52
Sevgili Hürcan,
"Hanedanlık" kelimesindeki -lık eki fazlalıktır. "-dan" eki zaten -lık ekinin anlamını karşılamaktadır.

Saygılarımla,
Bir Murat Bardakçı fanı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
ESO: Morrowind'in yeni videosuna hanedanlıkları tanıyoruz
İlginizi Çekebilir