EVE Online dizisine senaryo yazmak ister misiniz?

Murat Halilbeyoğlu 29.04.2013 - 10:32
Evet, oyunun dizisi yapılıyor
İzlandalı oyun firması CCP Games ünlü bilim-kurgu MMO oyunu EVE Online için yeni planlar peşinde. Lakin bu sefer güncelleme, ek paket vs. gibi bir içerikten daha çok bir spin-off ürününin peşinde koşuyor.

Son duyurulan haberlere göre CCP Games EVE Online'ın TV dizisini yapmayı planlıyor. Üstelik dizinin bölümlerini oyuncular belirliyor.


Bu zamana kadar oyunun 500,000'den fazla kayıtlı kullanıcısı tarafından yazılan hikayelerden yola çıkarak hazırlanacak olan bölümler için CCP, oyunun Facebook sayfasında 20,000 yıl sonraki gelecekte geçecek "gerçek hikayelere" dayalı olacağını söyledi. Dizinin yönetmeni ise 2012'de En iyi yabancı film dalında Oscar adayı olan The Deep'i yöneten Baltasar Kormakur olacakmış.

Yazılar oyuncular arasında yapılacak bir yarışma ile belirlenirken en iyi yazının sahibi ayrıca İzlanda'daki Reykjavik'a 2 kişilik bir tur kazanacak. İkinci olan 10 yıllık ücretsiz EVE Online üyeliği kazanırken 3 ile 5. sıradakiler ise 1 yıllık ücretsiz üyelik kazanacaklar.

Bunun yanında CCP bu hikayeleri çizgi romanlarda kullanmaya da niyetli. Yarışma için gerekenleri https://truestories.eveonline.com/ adresinde bulabilirsiniz.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 04:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
EVE Online dizisine senaryo yazmak ister misiniz?
İlginizi Çekebilir