Evil Dead satış sayısı yarım milyonu çoktan geçmiş

Murathan Özlü 22.05.2022 - 16:54
13.cü Cuma gününde piyasaya çıkan Evil Dead satış sayısı ilk 5 günde yarım milyonu aşmış

Hayatta kalma korku oyunu Evil Dead satış sayısı, 500 bin satış barajını piyasaya çıktıktan yalnızca 5 gün sonra aşmayı başarmış. Gearbox'un çatı firması Embracer Group yayınladığı duyuruda, Saber Interactive'in elinden çıkan çoklu oyunculu korku oyununun 500 bin satışı aştığını duyurmuş.

Evil Dead satış sayısı yarım milyona çoktan ulaşmış

Aslen 2021 yılında çıkması planlanan Evil Dead: The Game, oyuna son ayarların çekilmesi ve tek kişilik mod eklenebilmesi için önce Şubat 2022, ardından Mayıs 2022'ye ertelenmişti.  Saber Interactive o dönem bu gecikmeyi " Bu erteleme ekibimize oyunu en düzgün haline getirmek için zaman kazandıracak. Böylece Mayıs ayındaki 13.cü Cuma günü ölülerin kafasını düzgün bir şekilde patlatabileceksiniz" ifadeleriyle açıklamıştı.  

Evil Dead satış sayısı
Saber Interactive'in oyuna ayırdığı bu fazladan süre karşılığını vermiş gibi gözüküyor. Evil Dead'in, firmanın bir önceki Co-Op bazlı zombi shooter oyunu World War Z'den daha iyi izlenim bıraktığı kesin. Oyun, 4 kişilik hayatta kalmaya çalışan insanlardan oluşan oyuncu ekibiyle, onları avlamaya çalışan iblisi kontrol eden beşinci oyuncu arasında geçiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2024 07:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evil Dead satış sayısı yarım milyonu çoktan geçmiş
İlginizi Çekebilir