Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition Nisan'da

Talha Ramazan Yüzmeç 31.03.2023 - 23:42
Oyuncuların heyecanla beklediği Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition nisan ayında kullanıcılarla buluşacak.

Yayıncı Sabre Interactive ve geliştirici Boss Team Games, Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition'ın PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam ve Epic Games Store üzerinden Nisan'da piyasaya sürüleceğini duyurdu. Bu sürüm aynı zamanda oyunun Steam'de ilk kez görüneceği anlamına geliyor.

Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition 6 Farklı İndirilebilir İçerik Sunacak

Bu yeni sürüm çok oyunculu aksiyon deneyimini sunacak. Temel yapımın tamamını ve altı indirilebilir içerik paketini içeren bir temanın yanı sıra, yakında çıkacak "Who's Your Daddy" adlı indirilebilir içerik de kullanıcılara sunulacak. Ayrıca daha fazla içerik yayınlandıktan sonra kullanıcılara sunulabilir.

Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition 6 Farklı İndirilebilir İçerik Sunacak

26 Nisan'da raflarda yerini alacak olan Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition sürümünde bulunan "Who's Your Daddy" indirilebilir içeriği, Ash vs Evil Dead dizisinden ilham alarak hayatta kalanlara ve şeytanlara yeni sürprizler sunuyor.

Who's Your Daddy’de Ash'in babası Brock Williams gibi yeni kurtulanlar ve kötü şöhretli iblis patron Baal'a dayanan entrikacı gibi yeni iblisler yer alacak. Ayrıca, Ash, Amanda ve Pablo için yeni kıyafetler de kullanıcılarla sunulacak. Bu yeni sürüme dahil olan bu ek içerik, deneyimi özelleştirmek için tonlarca kozmetik ürün ve bonus içeriyor.

Evil Dead serisinin ikonik korku, mizah ve aksiyonundan ilham alan Evil Dead: The Game, serinin en büyük karakterlerini kan ve görsellerle dolu bir savaşta bir araya getirdiğini söyleyebiliriz. 

Lansmandan sonra, serideki her dönemden favori karakterleriniz olarak daha fazla hayatta kalan ve şeytan ile oynama imkânınız olacak. Standart dört oyunculu, tek oyunculu görevler ve tam çapraz oynama özelliği ile 40 oyuncuya kadar yeni hızlı Splatter Royale modunda zekanızı ve çok çeşitli silahlarınızı kullanarak geceyi atlatabileceksiniz.

Son olarak Evil Dead: The Game'in Switch versiyonunun da piyasaya sürülmesi planlandığını, ancak henüz bir çıkış tarihi verilmediğini söyleyebiliriz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.04.2023 01:37
Evil Dead in en güzel oyunu PSone döneminde oynadığım Evil Dead:Hail To The King oyunuydu.. o dönemlerin oyunu olmasına rağmen Muazzam bir atmosfer vardı o oyunda..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evil Dead: The Game - Game of the Year Edition Nisan'da
İlginizi Çekebilir