Evil West oynanış videosu yayınlandı

Atıf Doğan Özcan 21.06.2022 - 10:07
Bugün Evil West oynanış videosu yayınlandı. Flying Wild Hog firması tarafından geliştirilmekte olan yapım hakkında neredeyse hiçbir bilgi yoktu elimizde.

Focus Entertainment tarafından yayıncılığı yapılan yapım için duyurulduğu günden itibaren hiçbir içerik paylaşılmadı. Oyun severler tarafından meraklı bekleyiş nihayet son buldu ve Evil West oynanış videosu yayınlandı.

Evil West oynanış videosu oyun hakkında bizlere çok şey sunuyor

Evil West, yüksek tempolu oyun olan Shadow Warrior serisinin arkasındaki stüdyo olan Flying Wild Hog tarafından geliştiriliyor. Bu sene düzenlenen Summer Game Fest etkinliklerinin hiçbirinde gösterimi yapılmadı. Bundan dolayı oyunun gerekli ilgi ve alakadan uzak olduğu çok belli. Uzunca bir bekleyişin aranın ardından Evil West oynanış videosu yayınlandı. Video detayları ise oldukça güzel. Bol miktarda vampirle birlikte vahşi batının atmosferini vurgulayan harika bir deneyim.

Evil West oynanış videosu yayınlandı

Yayınlanan fragmanda oyunun, vahşet dolu, bol aksiyonlu ve acımasız ortamı ve vahşi batının garip mağaraları, sisli ormanları ve daha fazlasını harmanladığını görmekteyiz. Oyunda vampir avcısı olan Jesse Rentier karakterini canlandıracağız. Mensubu olduğumuz gizli kuruluşun emrinde ülkeyi vampirlerden kurtarmak için mücadele vereceğiz. Flying Wild Hog oyunu “Karanlığın yuttuğu vahşi batıyı kurtarmak için çizmelerine sokan bir vampir avcısının yer aldığı üçüncü bakış aksiyon oyunu” olarak adlandırıyor.

Evil West, 20 Eylül tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC (Steam) için piyasaya sürülecek.

Videoda yaş kısıtlaması bulunduğundan bu bağlantıya tıklayarak YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2024 16:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 17:59
Ulan Xbox, şu oyunu Xbox sunumunda gösterecektin. Gelmiş ayrı bir şekilde gösteriyorsun
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2022 21:13
state of playlere boş diyorduk, xbox'ın bu showcase ondan kötü çıktı. starfield kurtardı diyeceğim o da beklentiyi düşürdü :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evil West oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir