Shadow Warrior 3 için yeni oynanış videosu geldi

Alparslan Gürlek 5.05.2021 - 19:28
Devolver Digital'in yayıncılığını üstlendiği ve Flying Wild Hog'un geliştirdiği Shadow Warrior 3 için aksiyon dolu yeni bir video yayınlandı.

Kötü şakaların ve şahane müziklerin oyunu olacak gibi görünen Shadow Warrior 3 için yeni bir oynanış fragmanı yayınlandı. IGN tarafından paylaşılan videoda oyundaki silahlarımıza ve oynanış yapısına yönelik ipucu verebilecek görüntüler bulunuyor. Serinin önceki oyunlarını oynadıysanız tanıdık gelecek atmosferi ve tamamen yeni hissettiren yapısıyla Shadow Warrior 3 oldukça eğlenceli görünüyor.

Shadow Warrior 3 oynanış videosu oldukça hareketli

Açıkçası yayınlanan yeni videoda neler yaşandığını yakalamak için tekrar tekrar izlemek gerekiyor. Oynanışın oldukça hızlı olduğu yapımda silah çeşitliliği ve kötü şakalarla dolu bir hikayesi olacağını tahmin etmek güç değil. Shadow Warrior'un ilk iki oyununu oynadıysanız bu oyunun tüm olayının bir şeylerle dalga geçmek olduğunu bilirsiniz. Aynı zamanda arka taraftan hikayeyi de yürütmeyi severler. İşte Shadow Warrior 3 için yayınlanan yeni oynanış fragmanı karşınızda!

Yakın dövüş silahlarıyla birlikte menzilli silahları da içerisinde barındıran yapım için yayınlanan bu video, 'Double Trouble' ismindeki silaha odaklanıyor. Aynı zamanda "Doomsday Device" adındaki bölümde geçen oynanış görüntüleri bölümün ve bölüm sonu canavarını da ortaya çıkartıyor. Yine etraftaki düşmanlara kıyasla oldukça dar bir bölümde savaşacağız gibi görünüyor.

Shadow Warrior 3 double trouble silahı

Bununla birlikte karakterimizin oyunda bir takım özel yetenekleri de var. Aynı zamanda çevre etkileşimleri de yine serinin önceki oyunlarında olduğu gibi oynanışın önemli bir parçası olarak karşımıza çıkacak. Görsel efektleriyle ve animasyonlarıyla şov yapan serinin yeni oyunu düşmanlardan kazanacağımız bazı araçlarla bölüme etki etmemize de olanak sağlıyor. Videonun 0:30'dan sonrasında görebileceğiniz gibi öldürdüğü bir düşmanın gözüyle yere bir çeşit donma etkisi bırakan karakterimiz bir süre yoğun düşman saldırılarından kendisini korumuş oldu. Bu anlamda hızlı ve bol bol düşman parçalamalı bir oyun olacağını söyleyebiliriz.

Kendilerinin tabiriyle Flying Wild Hog'da çalışan bir grup yetenekli nerd tarafından geliştirilen ve "Faturaları ödüyorlar en azından" dedikleri Devolver Digital tarafından yayınlanacak oyun, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında yayınlanacak. Henüz Shadow Warrior 3 için bir çıkış tarihi duyurulmuş değil. Peki oyun sizin hoşunuza gitti mi? Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2021 09:36
Bu kadar rengarenk ve bu kadar gore harika bir balans yakalanmış. Tam Suicide Squad mantığı. Ben şahsen bayıldım. tam kafa dağıtmalık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2021 08:25
Serious Sam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2021 05:39
1997 de oynardım. Çocuklugumun oyunu bee
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.05.2021 21:50
Çok güzel görünüyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow Warrior 3 için yeni oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir