EvilBane'in 200. gününe özel kutlama

Ersin Kılıç 21.10.2016 - 11:05
Evilbane, tüm oyuncularına çeşitli hediyeler dağıtıyor
Netmarble’ın, mobil aksiyon RPG oyunu EvilBane: Kuzgunların Yükselişi, son güncellemesinde 200. Günü şerefine Arena’da yaptığı değişiklikleri, Puan Dükkanı’nı ve seçenek değiştirme sistemini oyuncuların beğenisine sunuyor.

Evilbane, güncellemelere ek olarak 200. Gün kutlamaları adına her gün giriş yapan tüm oyuncularına farklı ödüller sunuyor. Yenilenen Arena’da liglerin belirlenme şeklini değiştiren Evilbane, Arena puanlarını çarpışmanın sonucuna ve peş peşe alınan galibiyetlere göre belirliyor. Yeni lig sistemi ile haftalık periyodlarda lig konumları sıralamalarına bağlı olarak değişen Evilbane oyuncuları, Acemi, Süper, Usta ve Kahramanlar Ligi arasından en üst sıraya ulaşınca ödül kazanıyor.

Puan Dükkanı’ndan Arena Puanları karşılığında birçok eşya ve seçenek değiştirme biletleri hediye edilen Evilbane’de, üst liglerdeki oyuncular daha fazla eşya seçebiliyor. Seçenek değiştirme sistemi ile oyuncular, ekipmanlarının özelliklerini oyun içi altın ve seçenek değiştirme biletleri aracılığıyla değiştirebiliyor. Seçenek değiştirme bileti kullanan Evilbane oyuncuları, ekipmanların özelliklerini istedikleri yönde şekillendirebiliyor.

EvilBane'in 200. gününe özel kutlama
20 Ekim – 10 Kasım arasında 200. Gününü kutlamak için giriş etkinliği de düzenleyen Evilbane, oyuna giren tüm oyunculara kristaller, Cennettaşları, Epik seviye büyülü silahlar dağıtıyor. Etkinlik süresince her gün giriş yapanlara ise Kuzgun Zırh Bileti hediye ediliyor.

Ayrıca, Cadılar Bayramı etkinlikleri kapsamında arkadaş daveti ve quiz etkinliği ile beraber sınırlı süreli Cadılar Bayramı kostüm paketi de Evilbane oyuncularını bekliyor. EvilBane, App Store ve Google Play’den oyuniçi alım seçenekleriyle ücretsiz indirilebilir.

Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 01:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
EvilBane'in 200. gününe özel kutlama
İlginizi Çekebilir