Evolve için yeni ek paket satışa sunuldu

Alperen Yüksel Altuğ 28.01.2016 - 11:13
Kasmasa güzel oyun aslında
Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen ve 2K Games firmasının yayımcılığını üstlendiği Evolve, geçtiğimiz yıl piyasada yer almış idi. CryEngine oyun motoru kullanılarak geliştirilen yapıt, beklenile ilgili bulamayınca kısa süre içerisinde gündemden düşmüştü.

Bugün ise Evolve için yeni ek paket mağazalardaki yerini aldı. Evolve Hunting Season 2 isimli ek paket ile; 4 yeni avcı (Saldırı Uzmanı, Tuzakçı, Doktor, Destekçi), 1 yeni canavar ve her karakter için 1 tane olmak üzere 5 özel görünüm oyuna dahil edildi. 69 lira etiket fiyatı ile karşımıza çıkan ek paket ile gelecek olan karakterlerin isimlerini ve özelliklerini aşağıdaki listemizden görebilirsiniz.

Evolve için yeni ek paket satışa sunuldu
Gorgon

Gorgon, kurbanlarının cebelleşmesinden zevk alan hilekar bir katildir. Mesafeli saldırıları zaman geçtikçe hasar verir ve tek bir Avcı için oldukça tehlikelidir. Web Sling, sayesinde Gorgon haritada hızlıca hareket edebilir, duvarlara yapışabilir, saklanabilir ve yukarıdan saldırabilir.

Lennox

Ida Lennox, Shear gezegeninin enkazından geliyor. Lennox, Thunderchild adındaki özel olarak tasarlanmış intikam makinesinin kendisine verdiği güçle canavarlara yakın dövüşte meydan okur. Plazma Mızrağı kırbacıyla yaptığı kombo saldırılarla ekstra hasar veren Lennox, Otomatik Top'uyla düşmanlarını uzak mesafeden paramparça eder. Lennox'un Yıldırım Darbesi, düşmanlarıyla arasındaki mesafeyi kapatarak onlara yakından hasar verebilmesini sağlar.

Jack

Kendini Çakal olarak adlandıran Jack, tuzakçılık ekipmanlarını endüstriyel harabelerden yürüttüğü parçaları kullanarak elde eder. Büyük hasar verebilmek için her iki elinde birer çift tabanca kullanan Jack, bir çiftin şarjörünü doldururken diğer çiftle ateş etmeye devam edebilir. Jack canavarların izini sürüp onları tuzağa düşürmek için, şifresini kırdığı bir Keşif Uydusu'yla düşmanların yerini bulur ve İtici eldivenleriyle canavarları olduğu yere mıhlar.

Evolve için yeni ek paket satışa sunuldu
Emet

Doktor gibi iyileştir, şeytan gibi dövüş. Felaketler sırasında tıbbi müdahale gerektiğinde insanlara yardımcı olmak için Emergency Medical Evacuation Technician araçları kullanılıyor. Tıbbi teknolojilerine güvenilen bu araçlar, temel olarak savaş için tasarlanmamıştır. Emet, Jack'in ona verdiği, onu av için bir ajana dönüştüren ve biraz da delirten bir ölü komando mantık çekirdeğinden faydalanıyor.

Kala

Canavarın DNA'sının sırrını çözmeye kararlı olan Dr. Kala Kupur, canlı örnekler için Shear'a geldi ve bunları kendi genomuyla birleştirdi. Artık canavarların nasıl geliştiğini biliyor ve yavaşça insandan başka bir şeye dönüşüyor. Canavarların becerilerini kontrol edebilen ve bunları savaşta kullanabilen bir şey.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2016 23:47
bu oyundan cidden kar ediyolarmı?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2016 15:06
bu oyun zenginlere güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.01.2016 14:59
Adamların ek paketi Witcher 3'ün çıkış fiyatıyla aynı. Dalgalarına bakmalılar. Dalgalarına bir baksınlar. Dalgalarına bakıp ibret alsınlar. Öyle dalga yok yani dünyada...
Kalan Karakter: 300 Gönder
ZoDi
ZoDi 28.01.2016 13:30
Ahahahahaha...Valla gülme tuttu yaa... Oyunun çıkış fiyatındaki saçmalı kyetmedi Exp. pack fiyatına bi bak hele
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evolve için yeni ek paket satışa sunuldu
İlginizi Çekebilir