Evolve'un avcıları geldi!

Can Furkan Gözütok 22.05.2014 - 15:38
Oyunda bulunan sınıflar ve özellikleri
An itibariyle duyurulan ve Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen Evolve'da bulunacak sınıflar açıklandı :

Evolve'un avcıları geldi!
Hyde - Assault

Hyde, elinde flamethrower ile emrinize amade olacak. Ayrıca yayında asit bombaları da bulunduran Hyde, karşısındaki yaratığı kapalı mekanlara itmek için birebir.

Lazarus - Medic

Lazarus, oyundaki yaralanmış arkadaşlarını iyileştirmek için her daim hazırda bulunacak. Elinde bulundurduğu sniper ile canavarı uzaktan avlayacak.

Bucket - Support

Bucket yanında bulundurduğu beş ayrı tareti haritanın istediği noktalarına kurabilecek. Ayrıca havaya fırlattığı UAV sayesinde belirli bir süre boyunca yaratığın yerini saptayabilecek. Bucker'ın ana silahı ise bir roket atar olacak ve füzenizi fırlatmadan önce hedeflemeniz gerekecek.

Maggie - Trapper

Son olarak Maggie, yanında Daisy isminde bir eşlikçi bulunduracak. Daisy, yaratığın izini takip edebildiği gibi yaralanmış avcıları yalayarak onları iyileştirebilecek ve hatta yaratığa saldırabilecek. Maggie ise elinde kısa mesafeli bir SMG bulundurmakta. Maggie'nin elinde bulundurduğu son alet ise yeraltı çivileri, bu çiviler sayesinde yaratığın hareketlerini kısıtlayabilecek ve avcılara yaratığa saldırabilmek için gerekli ortamı sağlayabilecek

Evolve; Playstation 4, Xbox One ve PC sahipleri için 21 Ekim tarihinde piyasaya çıkacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 14:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Evolve'un avcıları geldi!
İlginizi Çekebilir