Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi rolüne geri mi dönüyor?

Ersin Kılıç 16.08.2019 - 10:46
Aktör ikonik rolüne oldukça yakın

Star Wars'un büyük eleştirileri de beraberinde getiren 2.üçlemesinde herşeye rağmen oldukça güzel sahneler ve karakterlere de tanık olmuştuk. Filmin en sevilen karakterlerinden birisi de şüphesiz Obi-Wan Kenobi olmuştu. işte serinin en önemli karakterlerinden biri olan Obi-Wan Kenobi, Disney Plus sayesinde geri dönebilir.

Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi rolüne geri mi dönüyor?

Cinelinx sitesinin haberine göre Star Wars Prequel üçlemesinde Obi-Wan kenobi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ewan McGregor, bu rolü tekrar canlandırmaya oldukça yakın. Disney Plus sistemi için karakter odaklı bir dizi projesi düşünen Disney, bu rolü Ewan McGregor'a çoktan götürmüş durumda. Hatta Deadline ve The Hollywood Reporter gibi önemli kaynaklar da Disney ve Ewan McGregor arasındaki görüşmeleri doğrulamış.

Obi-Wan Kenobi'nin yer alacağı dizi ile ilgili başka bir ayrıntı ise şu anda bulunmuyor. Son olarak geçtiğimiz yıllarda karakter odaklı bir film projesi düşünülmüş fakat yaklaşık 2 yıl önce bu projenin rafa kalktığı açıklanmıştı. Anlaşılan Disney Plus hazırlığında olan firma bu projeyi açacakları bu yeni sisteme kaydırmak istemiş olabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi rolüne geri mi dönüyor?
İlginizi Çekebilir