Extraction 2'nin çekimleri 2021'de başlıyor

Özgür Deveci 28.11.2020 - 15:06
Joe Russo'nun senaryosunu kaleme aldığı ve Sam Hargrave imzası taşıyan Extraction 2'nin çekimleri önümüzdeki yıl başlıyor.

Chris Hemsworth’ün başrol oyuncusu olarak yer aldığı ve Sam Hargrave imzası taşıyan Extraction filminin senaristi Joe Russo, ikinci filmin çekimlerine 2021'de başlanacağını açıkladı. Extraction 2'nin prodüksiyon süreciyle ilgili Comicbook'a konuşan Russo, "Evet, hala ikinci film üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Şu anda senaryo aşamasındayız. Ancak önümüzdeki yıl filmi çekmeyi düşünüyoruz. Ayrıca hem Netflix'in hem de Chris Hemsworth'ün devam filmi için çok heyecanlı olması, senaryoyu tamamlamam konusunda beni oldukça teşvik ediyor." ifadelerinde bulundu. Russo'nun yapmış olduğu bu açıklamalardan sonra ikinci filmin bir devam filmi mi, yoksa prequel'mi olduğu hala belirsizliğini koruyor.

Extraction 2'nin çekimleri 2021'de başlıyor

Extraction 2'nin çekimleri 2021'de başlıyor

Merak edenler için ilk filmin konusu şöyleydi. Bir uyuşturucu baronunun kaçırılan oğlunu kurtarmak için Bangladeş'e gönderilen sert paralı asker, kendisini iç hesaplaşmalarla dolu bir yaşam mücadelesinin içinde bulur. Korkusuz ve kanunsuz bir paralı asker olan Tyler Rake (Chris Hemsworth), uluslararası bir suç baronunun kaçırılan oğlunu kurtarmakla görevlendirilince kariyerinin en ölümcül görevine çıkar. Sam Hargrave'in yönettiği, nefesinizi tutarak izleyeceğiniz bu aksiyonla dolu gerilimin yapımcılığını Avengers: Endgame'in vizyoner yönetmenleri Joe ve Anthony Russo üstleniyor.

Filmi senaristi Joe Russo, Collider'a verdiği özel bir röportajda Netflix'in film üzerindeki çalışmasından ve yayıncının söz konusu devam filmi için heyecanından ne kadar memnun olduğunu detaylandırmadan önce devam filminin nasıl bir araya geldiğini anlattı. Russo, konuyla ilgili "Sanırım gösterime girmeden önce bazı ön görüşmeler yapıldı. Herkes filmden çok memnundu ve çok heyecanlıydı. Filmi Netflix'te yayınlamak için ortada güzel bir enerji vardı ve gösterime girmesiyle iyi bir performans ortaya koydu. Ancak evet, bir aydan biraz daha fazla bir süredir devam eden bir görüşmeydi." açıklamalarında bulundu.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler ikinci filmi merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 30.11.2020 05:38
İlk filmdeki gibi aynı saçma renk paletini kullanmazlar ve hikayeyi daha iyi anlatsa çok güzel olur bence.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2020 18:03
devam filmi olsun ya öncesini anlatmaya gerek yok. sonunda ölmediğini gösterdiler zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2020 11:50
müthiş bir filmdi cidden hiç bel altına inmeden de film yapılabiliyormuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
Extraction 2'nin çekimleri 2021'de başlıyor
İlginizi Çekebilir