Extraction yönetmeni Sam Hargrave, Mandalorian ekibine katıldı

Özgür Deveci 9.06.2020 - 14:52
Daha önce birçok Marvel filminde çalışmış Sam Hargrave, The Mandalorian dizisinin aksiyon sahneleri için ekibe katıldı. İşte detaylar!

Star Wars evreninde geçen ilk uyarlama dizi olan The Mandalorian, geçtiğimiz yıl Disney+‘ta yayınlanmaya başladı. Daha önce Demir Adam ve Aslan Kral filmlerinde imzası olan başarılı yönetmen Jon Favreau tarafından çekilen dizi, ilk sezonuyla hem hayranların hem de yeni izleyecilerin oldukça beğenisi kazandı. 

Hayranlar Baby Yoda'nın kökeni ve Moff Gideon'un darksabera sahip olması gibi gizemleri açığa çıkarmaya çalışırken dizinin 2. sezonuna daha fazla aksiyon getirmesi için Sam Hargrave getirildi. Ancak Hargrave, tüm bölümü yönetmeyecek. Dizinin yeni sezonundaki aksiyon sahneleri için ekibe yardımcı olacak. Son zamanlarda Netflix'te popüler hale gelen Extraction filminin başarılı aksiyon sahnelerini göz önüne alırsak, ben bu habere şahsen çok sevindim. Ayrıca yeni sezonda diziye Ahsoka Tano, Boba Fett ve Bo-Katan gibi eski karakterlerinde katılması bekleniyor.

Extraction yönetmeni Sam Hargrave, Mandalorian ekibine katıldı

Extraction yönetmeni Sam Hargrave, The Mandalorian kadrosunda

Collider ile yapılan bir röportajda Hargrave, işleri "başka bir seviyeye" götürmek için The Mandalorian'ın 2. sezonuna dahil olduğunu açıkladı.

“Aslında bana geldiler. Bu çılgınlık. Extraction'da post prodüksiyonun ortasındaydım, Jon Favreau ile birlikte filmi düzenliyorduk. Bu sırada arkadaşım Colin Wilson'dan bir telefon aldım. Aksiyon sahneleri için ekibe katacakları deneyimli birini arıyordu. Ekipleri ilk sezonda harika bir iş çıkarmıştı ve hepsi eğlenceliydi. Ancak bunun üzerine çıkmak, yeni bir bakış açısı getirmek ve gelecek sezon için diziyi başka bir seviyeye taşımak istediklerini belirttiler. Ben de 'Bu eğlenceli bir mücadele olacak.' dedim.

Hargrave, ayrıca dizinin yeni sezonu için çok büyük bir rolü olmadığını söyledi.

“Sadece ekstra perspektif getirmek, birkaç şey eklemek, süper kahraman filmlerinde çalışırken öğrendiğim bazı şeyler, performansları daha kolay hale getiren ve görsel açıdan bazı püf noktaları için ekibe yardımcı olacağım. Gelecek sezon gerçekten ama gerçekten harika olacak. Senaryonun yayılma şekli gerçekten harika. Dizideki aksiyonu bir sonraki seviyeye taşımayı denedik. Bence bunu yaptık.”

Son olarak The Mandalorian dizisinin bir erteleme haberi gelmezse, önümüzdeki Ekim ayında yayınlanacağını belirtelim.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Extraction yönetmeni Sam Hargrave, Mandalorian ekibine katıldı
İlginizi Çekebilir