Eyes of Heaven'dan Trish Una fragmanı

Hürcan Köse 3.12.2015 - 20:54
Manganın en afilli ablalarından birisi geldi
17 Aralık'ta Japonya'da çıkışını gerçekleştirecek olan JoJo's Bizzare Adventure: Eyes of Heaven için yayınlanan karakter videolarına bir yenisi daha eklendi. Artık oyun çıkana kadar her gün bu fragmanları görmek alışkanlık oldu. Bu sefer JoJo's Bizzare Adventure serisinin en sert ablalarından birisi olan Trish Una karşımızda.

Trish Una, 50'den fazla karakter bulunacak oyundaki dövüşçülerden birisi. Şimdiye kadar yayınlanan fragmanlarda Rudol von Stroheim, Enrico Pucci, Josuke Higashikata, Dio Brando, Caesar Anthonio Zeppeli, Gyro Zeppeli, Jotaro Kujo, Bruno Buccellati, Robert Edward O. Speedwagon, Joseph Joestar, Okuyasu Nijimura ve Jonathan Joestar'ı görmüştük.

JoJo's Bizzare Adventure: Eyes of Heaven 17 Aralık 2015 tarihinde PlayStation 4 ve PlayStation 3 platformları için Japonya'da piyasaya sürülecek. İyi seyirler!

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 01:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2015 01:25
Oyuna bırak ilgiyi haberlerine yorum bile girilmiyor inatla haber yapıyorsunuz.Neymiş Jojoymuş abuk sabuk japon yapımı eciş bücüş karakterler ne bir ağırlığı var ne bir konusu var.Animeci mangacı tangacı japon delisi olanlardan başkası para verip oynamaz bunları.Hadi size Jojoylan bol aksiyonlar :D
The World
The World 4.12.2015 16:21
JoJo erkekliktir. JoJo mizahtır. JoJo bir yolculuk hikayesidir. Neresi eciş bücüş, Part 4'e kadar gayet gerçekçi çizimleri var ? Konuya da ihtiyacı yok JoJo'nun ciddiyetsiz bir seri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eyes of Heaven'dan Trish Una fragmanı
İlginizi Çekebilir