Ezcool'dan iddialı bir fiyat performans tableti

Merlinin Kazanı 2.11.2012 - 15:29
Yeni Ezcool Smart Touch Tablet, bütçenizi zorlamadan performanslı kullanım sunuyor
Teknoloji sektörünün saygın firmalarından Ezcool, kasa, güç kaynağı, notebook adaptörü, medya oynatıcı ve 3D gözlük gibi farklı alanlardaki teknolojik ürünlerine ek olarak tablet cihazlarıyla da Türkiye pazarındaki iddiasını artırıyor.
 
Yakın bir dönemde Anroid 4.0 işletim sistemi, Allwinner A10 işlemci, 8 GB dahili hafıza ve 512 MB belleğe sahip 7 inç kapasitif ekranlı ilk tabletini pazara sunan firma, ürün kalitesi ve uygun fiyatıyla kısa sürede tüm stokları tükettiğini açıklamıştı.

Ezcool'dan iddialı bir fiyat performans tableti
Türkiye’deki teknoloji severlerin yoğun ilgisi doğrultusunda harekete geçen Ezcool, Smart Touch tabletin ilk modeline ek olarak bir üst versiyonu olan ve 1 GB’lık belleğe (RAM) sahip yeni modelini de ülkemize getirdi.
 
Ezcool Smart Touch Tablet’in yeni modeli de, bir önceki cihazda olduğu gibi uygun fiyat ve yüksek performans iddiasını sürdürüyor. Android 4.0 işletim sistemine ve sadece 320 gr’lık ağırlığa sahip olan tablet ilk aşamada; Allwinner A10 Yüksek Performanslı Cortex A8 İşlemci, 1GB DDR3 RAM, 7 inç (5 noktadan dokunmatik kapasitif süper ince panel – Multi Touch), WVGA 800*480 çözünürlük ve 16.000.000 Renk, WiFi, USB2.0 - OTG High Speed arabirim, tüm popüler video formatlarını destekleyen HDMI 1.3 yüksek tanımlı video çıkışı (Full HD 1080p) özellikleriyle dikkat çekiyor.
 
Ezcool'dan iddialı bir fiyat performans tableti
Dahili hoparlör ve 3.5mm kulaklık girişi ile High Q akustik ses sunan Ezcool Smart Touch, dahili mikrofon, 1x mini USB, 1x HDMI port, 1x DC-IN girişi, 1x kulaklık girişi, 1x Mikro SD kart girişi ile harici 3G desteği de sunuyor.
 
Ezcool'dan iddialı bir fiyat performans tableti
KDV dahil 259 TL’lik fiyatı ile www.incehesap.com’da satışa sunulan tabletler, özel kılıf, OTG kablo, USB kablo ve kulaklıktan oluşan hediye kitiyle teknoloji severleri ayrıca mutlu edecek.
 
Satış sonrası hizmetler odağında yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedefleyen Ezcool, teknik servis desteğine ihtiyaç duyan müşterilerine 1 iş günü sonuna kadar çözüm sağlamayı kurumsal bir yaklaşım olarak benimsiyor.

- Basın Bülteni
 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ezcool'dan iddialı bir fiyat performans tableti
İlginizi Çekebilir