Ezio'nun hikayesi bitiyor mu?

Murat Halilbeyoğlu 18.07.2011 - 10:36
Assassin's Creed: Revelations tüm gerçekleri ortaya koyacak
Yeni gelen haberlere göre anlaşılan o ki Assassin's Creed: Revelations bize eski İstanbul'da sadece bir başka muhteşem macera yaşatmakla kalmayacak ayrıca Ezio'nun hikayesini kutlamak ve sonuca bağlamak adına Assassin's Creed 3'ten önce (evet doğru duydunuz dördüncü bir oyun kesinlikle yapılacak) kafalardaki karşılıklılığı gidererek yeni seride başkahramanı Desmond ile taze bir başlangıç yapacak.

Oyunun baş tasarımcısı Alexandre Breault vergiği röportajda Revelations için "Ezio'nun hikayesini toparlayıp sonlandıracak bir bölüm olacak" dedi.

Ezio'nun hikayesi bitiyor mu?
"Ezio, suikastçıların başlangıç noktası hakkında daha fazlasını öğrenmek istiyor, Altair'i öğrenmek istiyor. Aklında bir sürü soru var, geçmiş oyunlarda yaptıklarının nedenini öğrenmek istiyor. Biz de artık onun hikayesini uygun bir yolla sonlandırmamız gerektiğini düşünüyoruz."

Ezio'nun seri içerisinde önemli bir karakter olduğunu belirten Breault'un bu sözleri sadece AC 2, Brotherhood ve Revelations için mi geçerli yoksa uzun soluklu serinin ilerleyen bölümlerini de içine alıyor mu orası net değil.

Revelations ayrıca Ezio'nun üçlemesini genel hikayede içerisindeki yerini tam olarak belirlemek amacıyla ucu açık kısımları da bağlama işlevini görecek. Breault, Ubisoft'un niyetinin Ezio'nun hikayesi ile Assassin's Creed 1 ve Altair arasında bir bağlantı oluşturmak olduğunu belirtti.

"Bizim esas odaklandığımız nokta bu, daha önce olmuş bütün olayları toparlayıp her şeyi açıklamak."

Son olarak Revelations bize oyunun genel olarak unutulan başkahramanı Desmond'a da daha detaylı bakmamızı sağlayacak.

"Desmon ile tamamen yeni bir oynanış şeklimiz mevcut ve asıl istediğimiz şey Desmon'ın geçmişi hakkında oyun boyunca çok daha fazlasını öğrenmek. Dolayısı ile karakteri hakkında birçok şeyi açığa çıkartacağız ve Desmond'ın ne olduğunu, oyundaki amacını oluşturacağız."
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 16:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2015 11:23
AC olmasa biz ne yapardık.Birde favorim Mafia var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ezio'nun hikayesi bitiyor mu?
İlginizi Çekebilir