Ezra Miller, Flash karakterini bırakabilir

Furkan Güler 18.03.2019 - 10:44
DC tarafında yaşanan ayrılık sürecinin sonu yok gibi.

The Flash karakteri, şüphesiz DC tarafından en çok sevilen karakterlerinden bir tanesi olabilir. Çizgi romanlarda diğer kahramanlara göre daha farklı olan kişiliğiyle ön plana çıkan karakterimiz, son yıllarda Batman v. Superman: Dawn of Justice filminde gözükmüş ve Justice League filminde büyük bir rol almıştı. Ayrıca karakteri çok iyi temsil eden Ezra Miller'ın performansı da oldukça beğenilmişti. Ancak şimdi ise karakteri canlandıran Miller'ın, The Flash'ı bırakacağı haberi gündeme düştü. The Hollywood Reporter'ın belirttiğine göre Ezra Miller'ın, Flash karakterini bırakmasının arkasındaki sebep, DC yetkilileri olarak gösteriliyor. Yani günün sonunda kararı stüdyo yetkilileri verecek.

Ünlü oyunu Ezra Miller, The Flash karakterini bırakabilir

Yine de bunun bir söylentiden ibaret olduğunu ve gerçeklik yapının pek fazla olmadığının altını çizmekte fayda var. Batman rolünden çekilen Ben Affleck'in yanı sıra Suicide Squad serisinde yaşanan ayrılıklar, DC kanadını bir hayli sarsmıştı. Aquaman ve Wonder Woman karakterleriyle sinemada başarı sağlayan DC, bakalım Shazam filmiyle birlikte aynı başarıyı sağlayacak mı? Hep beraber göreceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2024 03:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2019 16:06
Zaten yakışmıyordu. Ayrıca WB ve DcU senaristlerine sesleniyorum DC kahramanları Marveldakiler gibi ayyaş uyuşturucu bağımlısı akıl sağlığı bozuk sosyal sorunları olan değişikler değil lütfen kahramanlarımızın adalet anlayışını ve mükemmelliklerini bozmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2019 12:16
lütfen bırak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ezra Miller, Flash karakterini bırakabilir
İlginizi Çekebilir