F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch demo Steam'de çıktı

Ersin Kılıç 5.08.2021 - 14:41
Atmosferi ve oynanış dinamikleri ile dikkat çeken F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch demosu Steam'de yayınlandı.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch demo konusunda bir açıklama yapılmasa da oyunun yeni demosu sürpriz bir şekilde Steam üzerinden yayınlandı. Duyurulduğu andan itibaren özellikle 2D oynanışa sahip yapısı ile türü seven oyuncuların dikkatini çeken oyun son olarak E3 2021 fuarında karşımıza çıkmış ve burada yayınlanan oynanış videosu ile beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz saatlerde ise oyunun ilk kısmını içeren uzun bir demo yayınlandı.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch demo Steam'de yayınlandı

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch demo Steam'de çıktı

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, Şangay merkezli TiGames tarafından geliştirilen ve Bilibili Games tarafından dağıtımı üstlenilen bir oyun. 2D oynanışa rağmen üç boyutlu grafikler ile bezenen yapımda hayvanların yer aldığı bir Diesel-Punk dünyasına gidiyoruz. Robotik bir kol tasarlayan bir tavşanı kontrol ettiğimiz oyunda bu tasarımımız sayesinde düşmanları pataklıyor ve ilerlemeye çalışıyoruz. Yeni kombolar, güncellemeler ve farklı silahların da yer aldığı oyunun eski atari salonlarının atmosferini yaşatmaya çalışan bir yapım olduğunu da söyleyebiliriz.

Unreal Engine 4 grafik motorunu kullanan oyunun yayınlanan bu yeni demosu ise başta da söylediğimiz gibi oyunun ilk görevlerini kapsıyor. Bu demoyu 10 Ağustos'a kadar oynayabileceğinizi ve F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch oyununun 7 Eylül'de PC, PS5 ve PS4 için çıkacağını da hatırlatalım. Oyunun PC versiyonu ayrıca Ray Tracing ve DLSS teknolojilerine de sahip olacak.

Oyunun Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2021 10:07
Demo aslında uzun süredir vardı. Steam sayfasındaki haberler kısmına link olarak eklemişlerdi. Sanırım mağaza sayfasına nasıl ekleneceğini bilmiyorlardı :D İlk duyurulduğundan beri oyunu bekliyorum. Eastern Exorcistten sonra adamlar kendilerini çok geliştirmişler. Türkçe çeviri için baskı yapmalıyız
Kalan Karakter: 300 Gönder
F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch demo Steam'de çıktı
İlginizi Çekebilir