F1 22 fragmanı yayınladı

Atıf Doğan Özcan 28.06.2022 - 00:25
Serinin hayranları için harika bir haber geldi bugün. Serinin son oyununun fragmanı paylaşıldı. Çıkışa çok bir zaman kalmıştı artık heyecan dorukta.

Codemaster firmasının en kaliteli oyun serisi olan Formula 1’in son oyunu ile oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. F1 22 fragmanı geldiğine göre zannedersek oyunun çıkması için artık her şey hazır demektir. Firma son oyun için de oldukça iddialı, oyuncular için en iyisini sunmaya hazır olduklarını her fırsatta dile getiriyorlar.

F1 22 fragmanı, oyunun çıkmasına saatler kala paylaşıldı

Codemaster firması F1 22 fragmanı içinde oyunun detaylarına fazlaca yer verdi. Oyunun çıkmasına günler hatta saatler kala gelen lansman fragmanı oyuncuların heyecanının biraz daha arttırdı. Oyun Champions Edition sahipleri için 28 Haziran tahininde, tüm dünya geneline ise 1 Temmuz tarihinde çıkacak. Yapım Xbox, PlayStation ve PC sürümü olarak raflardaki yerini alacak.

F1 22 fragmanı yayınladı

Serinin son oyunu yepyeni özellikleriyle birlikte karşımıza geliyor. MyTeam ve MyDriver Careers, Grand Prix, Podium Pass ve daha birçok özellik oyun severlerin beğenisine sunulacak. Oyuncular tarafından merakla beklenen bir başka yeni içerik ise F1 Life olacak. Nedir bu F1 Life diyecek olursanız, oyun içerisinde süper arabaların kilidini açarak yarışabileceğiniz, oyunda yer alan kişisel alanınızı dekore edebileceğiniz, oyundaki karakterinize istediğiniz marka giysileri giydirebileceğiniz ve daha bir sürü şeyi yapabileceğiniz bir yaşam etkinliği. Ayrıca diğer oyuncular sosyal alanınızı ziyaret edebilecekleri için çok oyunculu olacak.

Serinin geçen yıl EA adı altında çıkan ilk oyunu fiyatlandırma konusunda tepkiler görmüştü. Ancak F1 22 fiyatı da 599 TL olarak karşımıza çıkıyor.

EA Sports geçtiğimiz günlerde PS5'in DualSense denetleyicisinin oynanabilirliği artıran özelliklerin tanıtıldığı bir duyuru paylaşmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.06.2022 12:22
Türkce olmadigi surece almam bu tarz oyunlar her ulkenin dili gerekiyo detayli oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
F1 22 fragmanı yayınladı
İlginizi Çekebilir