Facebook’ta müzik, TTNET Müzik’ten dinlenecek

Merlinin Kazanı 11.09.2012 - 15:12
TTNET Müzik’in 3 milyon şarkıya yaklaşan zengin içeriği Facebook kullanıcılarıyla buluşuyor
TTNET’in dijital müzik platformu TTNET Müzik, dünyanın en büyük sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Facebook ile müzik dolu dev bir işbirliğine imza attı. Müzikseverler bundan böyle TTNET Müzik’in zengin içeriğine Facebook üzerinden de ulaşarak yepyeni bir deneyim yaşayacaklar.

Dijital müzik pazarındaki en büyük platform olan TTNET Müzik, Facebook’un Türkiye’deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı oldu. TTNET Müzik kullanıcıları en yeni şarkı ve albümleri Facebook üzerinden dinleyebilecek, arkadaşlarıyla paylaşabilecek ve şarkılar hakkında yorum yazabilecekler.

Facebook’ta müzik, TTNET Müzik’ten dinlenecek
Facebook ile işbirliği projesinin Türkiye’den ilk defa Facebook üzerinden “rich blok” ilan yayını ile yapılacağına dikkat çeken TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak “Böylece Facebook’un tüm alanlarında yüksek trafik yaratarak, en yüksek erişime ulaşmayı sağlamayı amaçlıyoruz. Ayrıca Facebook kullanıcılarına her alanda erişip, Facebook ortaklığı ile TTNET Müzik’ten şarkı dinlemelerini sağlayacağız” dedi.

Facebook’ta müzik, TTNET Müzik’ten dinlenecek
Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor ücretsiz üyeliklerini tamamlayınca dinledikleri şarkıları ve albümleri, hatta listeleri arkadaşlarıyla paylaşılabiliyorlar. Tüm paylaşımlar kullanıcıların Facebook sayfasında da yer alıyor. “facebook.com/music” adresi üzerinden ise tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği  yerli ve yabancı albümleri, şarkıları görebiliyor, kişisel listeleri paylaşıp, dinleyebiliyor, ayrıca önerilen yeni ve popüler müzikleri keşfedebiliyorlar.

Facebook’ta müzik, TTNET Müzik’ten dinlenecek
TTNET Müzik’in Facebook ile yaptığı bu özel işbirliği sayesinde müzik dinlemenin ve paylaşmanın heyecanı daha da artıyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Facebook’ta müzik, TTNET Müzik’ten dinlenecek
İlginizi Çekebilir