Facebook'a gelen LGBT emojisi çok kullanılan emojiler arasına girdi

Onur Güner 10.06.2017 - 14:11
Aşkın emojisi
Facebook bildiğiniz gibi özel günlerde farklı emojiler getiriyor ki en son örneğini anneler gününde gördük. LGBT haftası geliyor iken Facebook'dan böyle bir emoji geleceği zaten az çok tahmin ediliyordu. Farklı cinsel tercihlere sahip insanların oluşturduğu LGBT onur haftası bildiğiniz gibi 28 Haziran 1969'da yaşanan Stonewall Ayaklanması'nı her sene onurlandırmak adına 22-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor. Dünya genelinde eğlencelerle kutlanan bu onur haftasını yine Facebook boş geçmedi ve Pride yani Onur adı verilen bir gökkuşağı emojisi yani LGBT Onur Haftası Emojisi getirdi. Ancak tabii ki bu emoji herkese açık değil.

Facebook'a gelen LGBT emojisi çok kullanılan emojiler arasına girdi
Zira Facebook bu emojiyi bünyesindeki LGBT bireyleri için getirdiğini ve bundan dolayı da bu emojiyi sadece LGBT@Facebook resmi sayfasını beğenenlerin kullanabileceğini söyledi. Ancak kısa sürede milyonlarca insana ulaşan sayfa ve emoji, Facebook'un sonradan gelen emojiler arasında en çok emojilerden bir tanesi oldu. Farklı emoji ve şekillerle zaten LGBT'ye tam destek verdiği bilinen Facebook, söylenene göre LGBT emojisini önümüzdeki günlerde devamlı kullanılan emoji haline getirmek istiyormuş. Bakalım Facebook ilerleyen tarihlerde daha farklı emojiler getirecek mi bekleyip göreceğiz.
Yorumlar 80
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 14:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.06.2017 11:30
Sayın merlin oyun haberleri bekliyoruz pis sapiklarin haberlerini değil özgür bir dünyada barış içersinde yaşamak herkesin hakkı demeyin cevap olarak
MK Okuru
MK Okuru 19.06.2017 20:34
haberi beğenmediysen okuma aq bu kadar basit,sadece senin keyfine göre mi haber yapacak adamlar?
BladesTR
BladesTR 15.06.2017 04:10
Adamlığı öğretiyoruz paşam. sen rahat ol.
BladesTR
BladesTR 13.06.2017 16:08
Yok özgür dünya.
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2017 14:53
özgür dünyada barış içerisinde yaşamak herkesin hakkı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2017 17:39
Lan oglim burası türkiya adamın kafasını taşla ezerler bırakın bu yumuşak sevdasını vallahi billahi mubarak ramadan ayındayız azcık eedep yahu edeppp
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2017 10:42
O senin dedigin arabistandor onun bunun cocugu,az insan ol,senin edebinden girer yahundan cikarim,merlin size de bravo biz iki laf etsek yayinlamazsin ama bu herif "kafayi tasla ezerler" diye tehtid eder yayinlarsin.
MK Okuru
MK Okuru 17.06.2017 11:07
Hoşgörü dini ve kafayı taşla ezmek? Sonra İslamofobiden, İslam düşmanlığından yakınırsınız.
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2017 23:02
peki, hemen bırakıyoruz canım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rahro Uth
Rahro Uth 17.06.2017 23:01
Bir insan "gay" olabilir. Buna benim diyebileceğim pek bir şey yok. Hormonlarını kendin seçmiyorsun sonuçta.

Fakat sen kalkıp sokakta hemcinsinin kıçına dayanıp "homo'yum ve gururluyum!" diye bağırmaya başladığın an benim özgürlüğüm başlar ve seninki biter. Birbirinize ne yapmak istiyorsanız özelinizde yapabilirsiniz. Biz normal olanları rahat bırakın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
hakande84
hakande84 14.06.2017 23:59
Heteroseksüel biri olarak bu konuda hala taş devrinde yaşayan insanların olduğunu görüyorum. Hollanda'ya gitmeleri gerektiğini söyleyen arkadaşımız isterse kendisi Suriye'ye veya IŞİD kamplarına gidebilir.

İnsanların cinsel tercihlerine neden karışırsınız ki? Size ne? Bana ne? Bırakın insanlar seçtikleri hayatları yaşasınlar. Günün sonunda herkes mutluysa sorun yok. Fakat siz buraya girip cehaletinizi kusuyorsunuz sadece.

Eşcinsel olmak belli bir noktadan sonra seçim olmuyor maalesef. Bunun bilimsel bir tomar araştırması var. Bilgiye biraz güveniniz varsa gidin araştırın. Hormonal dengeniz tam bir erkek veya tam bir kadın oluyor diye herkesten aynı şeyi beklemeniz kadar abesle iştigal bir durum yok.
GTO
GTO 17.06.2017 20:26
"GTO, aslan parçası" :D Bu yüzden diyorum ciddiye almayınız diye.
BladesTR
BladesTR 17.06.2017 20:18
GTO, aslan parçası sen böyle yazmaya devam et de güldürüyorsun sadece. Hitler de kendi düşüncesini kabul ettirmeye çalışıyordu ya zaten. Tarih bilgini ortaokulda bırakmışsın. Evet aynı kafadayiz, yok edilmesi gereken insanlar var. Dediklerini kaale bile almadığım için uzun uzun yazamayacağım ama şunu bilmen gerek.

Hitler, bugünki dünya düzeni konusunda uyarmıştı. İnsanlarin bu hale alacaklarını her konuşmasına söylüyor ve almanya halkını uyarıyordu. Atatürk ile beraber olmasından en büyük nedenlerinden biride ileriyi görmesiydi. Ölüm kampına attıkları insanlar ve gaz odalarına atılan insanlar sadece savaşın getirdiği yıkımdan ibaretti..

Eşcinselliği savunan geri kafalı arkadaşlar, eşcinsel olan topluluğun ne mal olduğunu youtube aracılığıyla bakarak inceleyebilirsiniz. Onur yürüyüşü yapacağız diye soyunan mi dersin, sokak içerisinde "ipne" olduklarını sürekli dile getiriyorlar ve halkı rahatsiz etmekten başka birşey yapmiyorlar.

Gizli eşcinsellikmiş, senden daha delikanlı adamım merak etme sen. Sana burada bi küfür ederdim de siteye saygımdan sesimi çikartmiyorum. Empatiymiş. Allahım ya. hadi az ötede oynayın siz.
MK Okuru
MK Okuru 16.06.2017 10:40
@bladestr heterosexual karşı cinse ilgi duyan demek. Yaani arkadaş kamyoncu dayılara ilgi duymuyo merak etme evladım. Şimdi sakin ol ve o klavyeyi yavaşça yere bırak evlat
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2017 20:15
blades ısidcisin oğlum sen,bu topluma zarar teskil eden bir yaratıksın.
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2017 19:36
Kimse "hadi eşcinsel olayım bundan sonra, iyi para var" demez lan. Öyle şey olur mu deli misin sen? Çuval çuval para da verseler olmam ben, olamam. İnsanlar (üstelik para almadan) eşcinsel olabiliyorlarsa demek ki yapıları öyle. Doktora gidip de düzeleni duymadım. Hem sana ne milletin sikinden?
Kalan Karakter: 300 Gönder
ninjaa
ninjaa 17.06.2017 15:06
ABD'nin çoğu eyaleti + papa + rum patrik vs karşı çıkıyosa " olabilir tabi abi her fikre saygım var" diyen zihniyet, bir Türk vatandaşı karşı çıkıyosa mağra adamı muamelesi yapıyor :D Vazgeçin artık şu salaklıktan. İtici geliyo, pilavı avuçlayıp yiyen biri de itici geliyo.Pilavı elle yeme özgürlüğü tabiki olabilir.Pilavı yüzüne gözünede sürebilirsin.İNsanlık suçu değil bunlar:) ama itici gelebilir başkasına bunda da anlaşılmıcak bişey yok... Bizim yakışıklı ablalarda itici geliyo :) Bunun mağra adamı zihniyetiyle alakası yok.

Yapılması gereken il il referandumlarla farklı farklı kanunlar çıkması. A,B, illerinde getir şeriat istiyen gitsin yaşasın o illerde, eşcinsellere C,D illerinde ver yüzde yüz hak. E,F illerinde kumarhane, yolda yürürken içme izni vs.vs vs vs vs Artık toplumlar tek tip değil, değişti.Hiçbir devlette yasalar bu zamana uygun değil.

İnsanları uymucakları yada mutlu olmucakları tek tip yasalara zorlamak yerine insanlara daha uygun olucak farklı farklı bölgesel yasa ve alanlar açılması lazım.Yobazın çenesindende kurtulalım, eşcinselin de çenesinden kurtulalım. Açın şu insanlara yaşam alanları dileyen gider o ilde rahat rahat yaşar. İnsanlara mutlu olucağı alanlar yaratmak, ülkenin sonu değil...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Facebook'a gelen LGBT emojisi çok kullanılan emojiler arasına girdi
İlginizi Çekebilir