Sayfanın tam olarak yüklenmesini engelleyen AdBlock Plus veya başka bir reklam engelleme yazılımı kullandığınızı tespit ettik.
Flash, animasyon, iğrenç ses veya pop-up reklamımız yok. Bu can sıkıcı reklam türlerini uygulamıyoruz!
Siteyi işletmek için bizim de gelire ihtiyacımız bulunuyor ve neredeyse tamamı çevrimiçi reklamcılığımızdan geliyor.
Lütfen merlininkazani.com adresini reklam engelleme beyaz listenize ekleyin veya reklam engelleme yazılımınızı devre dışı bırakın.
Sen yapay zeka koduna kendi dilini sentezleyebilme kodunu eklersen, o yapay zeka da senin ona kodladığın kadarıyla eldeki verilerle uyduruktan bir dil geliştirir. Nesinden korkmuşlar sorması ayıp?
Gören de kodlara ilahi bir etki yapılıyor da kodlar değiştiriliyor sanacak. Sen ne kodladıysan odur birader. Sorunu çözemiyorsan da sen kodladığın şeye yeteri kadar hakim değilsin demektir.
len herkes organige dondu bunlar hala yapayda . biraz trendi takip edin be . zaten feys i de kimse kullanmiyo artik . insta-snap akarrr .
anadinmidi.
hişşşş yanniş olmasin .