Fall Guys 5. sezonu Orman Macerası teması ile geliyor

Aleyna Yıldırım 19.07.2021 - 17:57
Fall Guys 5.sezonu oyunun en iddialı dönemi olacak ve yepyeni haritaları, etkinlikleri ve ekstraları beraberinde getirecek.

Eğlenceli karakterleri, rengarenk parkur maceraları ile herkesi sevimliliğine hayran bırakan Fall Guys 5.sezonu ''Orman Macerası'' ile oyuncularını yepyeni içeriklere sürüklemeye hazırlanıyor. 6 yeni harita ile birlikte iki ve üç arkadaşınızla beraber oynayabileceğiniz etkinlikleri de oyuna ekleniyor.

Fall Guys 5.sezonu ile artık daha renkli ve daha rekabetçi olacak

Fall Guys 5. sezonu Orman Macerası teması ile geliyor

Oyunun geliştiricisi Mediatonic, 20 Temmuz'da PlayStation ve PC için çıkacak Fall Guys 5. sezonu ile beraber hayranların neler bekleyebileceği hakkında bilgiyi bugün yayımlanan iki video ile açıkladı. Videolarda da görebileceğiniz gibi yeni sezon oldukça renkli olmasının yanı sıra rekabeti de bir o kadar fazla olacak. Ayrıca Battle Pass'de 100. seviyeye kadar yükselirseniz, avatarlarınız, taçlarınız, renkleriniz ve takma adlarınız için harika ekipmanların kilidini açabileceksiniz. 

Fall Guys 5.sezonu ile bütün iyileştirme ve düzeltmelere de sahip olacak. Yeni sezonla birlikte pek çok oyuncunun beklediği cross platform ise oyuna henüz eklenmeyecek. Mediatonic, kısa süre önce oyunun Nintendo Switch ve Xbox sürümlerini de gelecekte belirsiz bir tarihe erteledi. Orman Macerası'nın içerisinde kaybolacağımız 6 yeni parkur haritasının detayları ve isimleri ise şöyle:

Fall Guys 5.sezon Orman macerası parkurları

  • Treetop Tumble: Bitirmek için dallanan rotalardan geçeceğimiz haritada tehlikeli kütük salıncakları ve genişleyen kurbağalar da maceramıza eşlik edecek. 
  • Stompin' Ground: Üç mekanik Gergedan'dan telaşlı bir kaçışta ne kadar şanslı olabileceksiniz?
  • Lost Temple: Bugüne kadarki en iddialı parkur haritası. Aynı zamanda da final koşusu. Taç'a giden zorlu yolun sürekli değiştiği, şekil değiştiren yolda rakiplerinize meydan okuyun.
  • Lily Leapers: Davuldan davula atlayarak her katmanı fethederken mükemmel bir iniş için başınız dönecek.
  • Bubble Trouble: Tamamen hızlı ateşlenen fasulyeler ve baloncuk patlatma hayalleriyle ilgili beş yönlü bir arena maçı! Zafere giden yolda kazanmak için engellerle dolu aktif bölgeler arasında acele edin.
  • Pegwin Pool Party: Hareketli slaytları yakınlaştırın ve o sinir bozucu Pegwin'leri alın. Ne kadar uzun süre tutunursanız, o kadar çok puan kazanırsınız. Umarız iyi bir tutuşunuz vardır!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fall Guys 5. sezonu Orman Macerası teması ile geliyor
İlginizi Çekebilir