Fall Guys: Ultimate Knockout PlayStation Plus'ta rekor kırdı

Alparslan Gürlek 26.08.2020 - 21:11
Fall Guys: Ultimate Knockout en büyük başarısını kutluyor. Steam üzerinde 7 milyon birim satan oyun ayrıca tarihin en çok indirilen PS Plus oyunu oldu.

Fall Guys: Ultimate Knockout önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan yeni battle royale oyunu herkes tarafından çok sevilmişe benziyor.

Fall Guys Steam üzerinde 7 milyon adet sattı ve en çok indirilen PlayStation Plus oyunu oldu!

Mediatonic'in geliştirdiği küçük sevimli karakterler ile oynadığınız yeni battle royale oyunu çeşitli başarılara imza atıyor. Steam üzerinde toplam 7 milyon kopya satan oyun aynı zamanda PlayStation Plus'ta bu zamana kadar en çok indirilen oyun oldu.

Çıktığı hafta içinde yoğunluk sebebiyle sunucularının çöktüğünü bildiğimiz yeni battle royale oyunu Fall Guys: Ultimate Knockout, bir başarıdan diğerine atlayarak ilerliyor. Bugün Devolver Digital paylaştığı bir Twitter gönderisi ile geliştirici Mediatonic'i kutlayarak istatistikleri paylaştı. Fall Guys Steam'de 7 milyon kişiye ulaşmayı başardı ve PlayStation Plus tarihinin en çok indirilen oyunu oldu.

Fall Guys: Ultimate Knockout PlayStation Plus'ta rekor kırdı

Devolver Digital'in paylaştığı Twitter gönderisindeki açıklama şu şekildeydi: " Arkadaşlarımız @Mediatonic'e tebrikler. @FallGuysGame Steam'de 7 milyon birimi geçiyor ve tüm zamanların en çok indirilen PlayStation Plus oyunu! Harika bir grup insandan inanılmaz başarı!"

Fall Guys: Ultimate Knockout Hakkında

Staem üzerinde "Fall Guys: Ultimate Knockout bir galip kalana kadar kaos dolu turlarda rekabetçi yarışmacıları bir araya getiriyor! Tuhaf engellerle savaşın, asi rakiplerin arasından sıyrılın ve fizik kanunlarının üstesinden gelin. Saygınlığınızı kapıda bırakın ve tacı talep etme arayışınızda komik bir başarısızlığa hazırlanın!" açıklamasıyla geliştiriciler oyunu böyle tarif ediyor.

Henüz dumanı üstünde tüten, 4 Ağustos'ta yayınlanan oyun için ayrıca birçok farklı haber de çıkıyor. Önce Konami'nin oyunda bir Snake kostümü istemesiyle başlayan özel kostüm furyası sonunda bağış toplanan bir etkinliğe dönüştü. Engeli olan oyuncuların oyun oynamak için hiçbir engelinin olmadığını göstermek için toplanan Special Effect isimli hayır kurumuna bağışlar toplanarak özel kostümler talep ediliyor. Bu bağışlarda ise başta ünlü yayıncı Ninja bulunuyor. Oyuna resmi olarak eklenen kostümlerle beraber bağışçıların da özel kostümleri yavaş yavaş eklenecek.

Fall Guys incelememize ve konuya dair daha fazla habere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2020 00:23
Çok Gereksiz ara gaz veriyorsunuz yanlız.Ara gaz bunlar.
Naru61
Naru61 28.08.2020 13:13
Nereden cikiyor bu tiplemeler anlayamiyorum.Cok acinasi.
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2020 14:39
Anladım , anladım . Memleket neresi senin?
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2020 12:09
Oynamadığın belli şöyle 3 4 arkadaş aynı grupta bir yandan sohbet ederek. Ayrıca yalnız diye yazılır o.
MK Okuru
MK Okuru 27.08.2020 11:42
oyun steamda psn plus da fenomen olmuş adamın yaptığı yoruma bak!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fall Guys: Ultimate Knockout PlayStation Plus'ta rekor kırdı
İlginizi Çekebilir