Fall Guys yeni reklam filmiyle ücretsiz kostüm dağıtıyor

Alparslan Gürlek 22.12.2020 - 12:29
Mediatonic tarafından geliştirilen Fall Guys için yeni bir noel reklam filmi yayınlandı ve ücretsiz kostüm oyuncuları bekliyor.

Çıkışıyla büyük başarı elde eden ve ilk hafta yoğunluktan ötürü sunucuları çöken Fall Guys yeni yıla hazırlanıyor. Noel haftası için yayınladıkları yeni reklam filmiyle birlikte oyunculara ücretsiz kostüm verilecek. Oldukça popüler hale gelen Fall Guys bu yıl hem oyuncuları hem de geliştiricisini aynı anda mutlu etmeyi başaran sayılı oyunlardan.

Fall Guys yeni yıla girmeye hazırlanıyor

Oldukça başarılı çıkışıyla yalnızca PC üzerinden on milyondan fazla kopya satan oyun gerçekten bütün hızıyla büyümeye devam ediyor. Geliştirici ekip de bu nedenle yıl bitmeden topluluğuna teşekkür etmek istiyor. Fall Guys ekibi ve yayıncı Devolver Digital, Noel hediyesi olarak oyun içi bir etkinlik yapmak yerine iki dakikalık bir noel reklam filmi oluşturdu. Bu da ücretsiz Noel Baba kostümünün bütün oyuncular için Fall Guys'a eklenmesine vesile oldu.

Reklam filmi ise yıl boyunca oradan oraya koşturan, tacı giymek için uğraşan ve yeri geldiğinde kuyruğunu kaptırmamayı başaran bir Fall Guy'ı içeriyor. Güzel hazırlanmış bir kısa film ve oldukça da eğlenceli. Tam dramaya bağlanacak derken sevimli Fall Guy'ımızı bir aile içeriye çağırıyor ve yeni yılın neşesini paylaşıyorlar. Ve işte o meşhur Noel Baba kostümü de burada karşımıza çıkıyor. Ücretsiz Noel Baba kostümü bugünden itibaren 25 Aralık tarihine kadar mağazada ücretsiz olarak bulunacak. Oyun Sezon 3 ile birlikte önce bir kış teması, 7 yeni seviye ve bir dizi yeni özellikle karşımızda olacak.

Bildiğiniz gibi kısa süre içinde çok büyük kitlelere ulaşan oyun ilk kez Şubat 2020 tarihinde piyasaya sürüldü. Pandemi sürecinin de etkisiyle oyun sektörünün canlandığı bir dönemde gelmesi şansına sahip olması dışında oyunu özel yapan yönleri de vardı. Daha önce karşımıza çok çıkmamış yeni bir fikirle gelen Mediatonic bunu basit ve gündelik bir oyunla süsleyerek büyük başarı elde etti. An itibariyle PlayStation 4, Android, Microsoft Windows platformlarında oynanabilen Fall Guys Devolver Digital ve Taym Games tarafından yayınlanıyor. Peki sizler bu oyunla ilgili neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fall Guys yeni reklam filmiyle ücretsiz kostüm dağıtıyor
İlginizi Çekebilir