Fallout 3 DLC'leri PS3'e de geliyor

Hamza Bulut 3.06.2010 - 12:31
Fallout 3 DLC'leri PS3'e de geliyor

         Bethesda yaptığı duyuru ile, şu ana kadar PC ve Xbox 360 için çıkarılan ek paketlerin PS3 için de hazırlandığını bildirdi. "Operation Anchorage" haziran ayının sonlarında; onu takiben de sırayla "The Pitt" ve "Broken Steel 4-6" da haftalık aralıklarla yayımlanacak. "Fallout 3" severler için daha iyi olan haber ise 2 yeni ek paketin daha yolda olduğu. Bu sefer 3 platform için de yayımlanacak ek paketlerin bu yılın sonlarında indirime sunulması bekleniyor. Ek paketlerin isimleri ve özellikleri ise şöyle;

-Point Lookout: Bu ek pakette yeni görevler ve içeriklerle dolu devasa bir bataklığı keşfe çıkacağız. Point Lookout, PC ve Xbox 360 için haziranın sonunda indirilebilir olacakken, PS3 için, henüz yayımlanmamış 3 DLC yayımlandıktan sonra kullanılabilir olacak.

-Mothership Zeta: Uzaylılar geri döndüler, hem de çok öfkeli olarak... Uzaylıların adam kaçırma olaylarını yaşayacağımız bu ek pakette, hayatta kalmak için yeterince sert olup olmadığımızı öğreneceğiz. "Mothership Zeta" temmuz ayının sonlarında PC ve Xbox 360 için indirilebilir olacak. PS3 için ise, Pint Lookout'un çıkışından yaklaşık 1 aylık bir süre geçtikten sonra indirime sunulacak.

KAYNAK
Fallout 3 DLC'leri PS3'e de geliyor
worthplaying.com


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 22:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 3 DLC'leri PS3'e de geliyor
İlginizi Çekebilir