Fallout 3 için eklenti paketi

Sami Türk 3.06.2010 - 12:31
Fallout 3 için eklenti paketi


Bethesda, Fallout 3’ün Xbox 360 ve Windows sürümleri için üç eklenti paketi sözü verdi. IGN’deki meslektaşlarımıza konuşan yapımcı üç güncellemenin ilki hakkında bazı bilgileri paylaştı.

Operation Anchorage’de oyuncu bir askeri simülasyon içerisinde “Fallout evrenindeki gelmiş geçmiş en büyük muharebelerden birini” yaşayabilecek ve Alaska’da yerleşmiş şehri Çinli istilacılarının pençelerinden kurtaracak. Bunu yaparken simülasyonu geliştirenlerin koyduğu kural ve kısıtlamalara göre oynamak gerekeceğini söyleyen Jeff Gardiner diğer yandan anaoyunda şimdiye kadar mevcut olmamış bazı yeni yardım paketlerinin burda yer alacağını ifade etti. Böylelikle özel birlikler (strike teams) üzerinde kumanda hakkı olabilecek ve yeni donanım, silah ve diğer “egzotik” icatlara ulaşabileceksiniz.

Anaoyunda olduğu gibi eklentide de birden çok çözüm imkanı olacak; fakat Operation Anchorage duruma bağlı olarak çok daha mücadeleci veya steahlt tarzı olarak öne çıkabilecek. NPC’ler için hazırlanan yeni animasyonların ve achievement’lerin yanısıra oyuncuya adeta yeni bir görüntü sunulacak. Zira Alaska’da hava kış şartlarında geçecek. Ayrıca Covert Ops adında yeni bir de perk yer alacak.

Bu mini eklenti 800 Microsoft puanı karşılığında edinilebilecek ki bu muhtemelen kalan iki paket için talep edilecek fiyat olacak. Oyun süresi olarak dört ila beş saat telaffuz ediliyor.

Oyuncuların bir çoğunun şikayet ettiği seviye sınırlaması 20 en azından PC’de modlar vasıtasıyla genişletilebiliyordu. Gardiner, üçüncü eklenti Broken Steel ile bu sınırlamanın resmi olarak da yükseltileceğini ima etti. Bunlar haricinde yepyeni düşmanlar ve farklı perkler de bulunacak

KAYNAK
Fallout 3 için eklenti paketi
4players.de

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 9.05.2024 07:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 3 için eklenti paketi
İlginizi Çekebilir