Fallout 4: London, Nisan'da Çıkıyor

Utku Biçer 26.12.2023 - 20:08
Fallout 4'ün London modu için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman, bir önceki fragmana göre daha detaylı bilgiler içeriyor.

Team FOLON, Fallout: Fallout 4 için DLC boyutuna sahip modu Fallout: London’ı 2021 yılında tanıtmıştı.Oyuncuların ilgisini çeken mod, 2022’de bir fragmanla beraber ilk defa duyuruldu. Fragmanda çıkış tarihi için 2023 yılı belirlenmişti. Geliştirilen modun daha fazla zamana ihtiyacı olduğu için bu yıl bir sürümü kaçırdı. Yaptığı son açıklamayla Team FOLON, London’ın Nisan ayında yayınlanacağını ifade etti.

Fallout 4: London Çıkış Tarihi Belli Oldu

Daha spesifik bir tarih olarak 23 Nisan 2024’te satışa sunulacağını bilgisi paylaşıldı. Ekip, bu tarihi 23 Aralık’ta yayınlamış olduğu bir geliştirici güncellemesiyle duyurdu. Güncellemede ekip, bir önceki fragmanından bu yana yapılan çalışmaları daha detaylı olarak gösterdi. Londra’nın bilinen yerlerinin yanı sıra düşmanlar ve silahlar hakkında da bilgiler verdi. Güncelleme notları 23 Nisan 2024 çıkış tarihi duyurusuyla sona eriyor.

Team FOLON ayrıca Twitter/X’te çıkış tarihi ve daha fazlası hakkında düşüncelerini açıklayan bir paylaşım yaptı. “Planladığımız gibi içeriği tamamlasak da dikkatli bir değerlendirme yaptık. Test sürecinin arzu ettiğimiz kadar sağlam olamayacağını fark ettik. Kararımızı belirleyen ana temel unsur senaryo ekibimiz oldu. Ekip üyelerimizin birçoğu çatışmaların olduğu bölgelerden geliyor. Bu da anlaşılabilir şekilde mod üzerindeki manevi odaklanmalarını etkilemiş durumda. Bu da programın biraz gerisinde kalmamıza neden oldu" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında şu bilgilere değindi: “Sadece akıllıca bir yeniden yapılanma uyguladık ve ekip üyelerinin eğitilmesiyle beraber arayı hızlıca kapatmayı başardık. Ne yazık ki bunun bedeli de testler oldu. Amacımız, sizlere elimizden geldiğince cilalı ve kusursuza yakın bir deneyim sunmaktır. İlk sürüm için sadece bir şansımız bulunuyor. Unutulmaz bir Fallout sunmayı hedefliyoruz. London deneyimini en iyi şekilde yaşatmak istiyoruz. Son zamanlarda yaşanan diğer topluluk ve endüstri projelerini rahatsız eden unsurlar gibi herhangi bir sürüm sorunu yaşamamak istiyoruz.”

Team FOLON, bu nedenle çıkış tarihinin bu yıl için planlanmış olmasını erteleyerek, 23 Nisan 2024’te çıkacağını bildiriyor. Ayrıca bu durumun da Amazon Studios’un Fallout TV dizisinin 12 Nisan’daki prömiyerine yaklaştırıldığını da belirtiyor. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 10:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.12.2023 03:34
Yapanlar acayip donate almış
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.12.2023 23:31
Beklentim büyük diyebilirim. Esas hayalim Fallout 4 New Vegas ama herif modu terketti herhalde tık yok.. Bu en azından sağlam ekiple yapılıyor. New Vegas modunu (The Frontier) 35 saatte 100-120 srach yiyerek oynadım ama zevk aldım. Bunda da bi 20-25 crash yer ama tadına varırız umarım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 4: London, Nisan'da Çıkıyor
İlginizi Çekebilir