Fallout 76 için büyük bir güncelleme daha çıktı

Ersin Kılıç 2.07.2020 - 12:19
Bethesda'nın çıkışında büyük problemler yaşadığı ve sonradan güncellemeler ile düzeltmeye çalıştığı Fallout 76 için büyük bir yama daha yayınlandı.

Çıkışında büyük eleştiriler almış olsa da Bethesda'nın Fallout 76'dan vazgeçmiyor oluşu her yeni güncelleme ile kendini biraz daha belli ediyor. Genişleme paketlerinin yanı sıra yamalar ile de oyunu düzeltmeye devam eden Bethesda, oyun için büyük bir güncelleme daha yayınladı. Public teams ve yeni özellikler getiren bu yama açıklaması şu şekilde;

Fallout 76 için büyük bir güncelleme daha çıktı

Fallout 76'nın birinci sezonu olan The Legendary Run, görevleri baştan aşağı yenileyen, tonlarca ödül sunan ve hesabınızın tamamını etkileyen yeni bir ilerleme sistemini başlatıyor.

Oyuncular The Legendary Run'da Ana Menü'de ilerlemelerini takip edebilecekleri ve mevcut tüm ödülleri görüntüleyebilecekleri yeni bir seçenek görecekler.

·         The Legendary Run ilerleme ekranı, ilerlemenin bir uzay gemisi şeklindeki oyun taşı ile temsil edildiği Captain Cosmos temalı bir masa oyunu içeriyor.

·         Oyuncular The Legendary Run sezonuna Rank 1'den (1. Rütbe) başlayacak ve zaten her zaman yerine getirdikleri eylemlerin yanı sıra Günlük ve Haftalık Görevleri, Herkese Açık Etkinlikleri tamamlayarak ve karakter seviyelerini yükselterek kazandıkları S.C.O.R.E. sayesinde oyun tahtasında ilerleyebilecekler.

·         Oyuncuların Rank'i arttıkça yeni ödüller kazanacaklar; bunlar eşsiz zırhlar, C.A.M.P. eşyaları, silah görünümleri, Power Armor boyaları, tüketilebilir eşyalar, Perk Card Pack'leri, Atomlar, hatta Scrip, Cap ve Gold Bullion gibi oyun içi para birimleri olabilir.

Public Teams

Public Teams diğer oyuncularla bir araya gelmeyi hiç olmadığı kadar kolay ve faydalı hale getiren ve ortak bir hedefe ulaşmak için birlikte oynamayı tercih eden oyunculara özel bonuslar sunan yeni bir sistem.

Bir Public Team'e Katılın:  Social menüsüne yeni bir “Public Teams” sekmesi eklendi. Oyuncular buradan geçerli dünyalarındaki tüm Public Team'lere göz atabilir, içlerinden birine katılabilir ya da kendi takımlarını kurabilir.

Her Public Team, Team Leader (Takım Lideri) tarafından belirlenen bir Team Goal'a (Takım Hedefi) sahip. Exploration (Keşif) ya da Events (Etkinlik) gibi farklı hedefler belirlenebilir. Bu sayede oyuncular oyun anlayışlarına göre yeni arkadaşlar edinebilir.

Bir Public Team'de aynı anda en fazla dört oyuncu bulunabilir. Boş yer varsa oyuncular hemen katılmak için listedeki takımlardan birine tıklayabilir. 

Bir Public Team Oluşturun: Kendi Public Team'inizi kurmak için Public Teams sekmesinde yer alan “Create New Team” (Yeni Takım Oluştur) seçeneğini seçin.

Ardından Hunting (Avlanma), Roleplay (Rol Yapma), Events (Etkinlikler), Exploration (Keşif), Building (İnşa) ve Casual adlı altı Team Goal'dan birini seçin.

Bir hedef belirlendikten sonra bulunulan dünyadaki tüm oyuncular (engellediğiniz oyuncular hariç) yeni bir Public Team'in kurulduğuna dair bildirim alacak.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2020 18:36
Beyler bu oyunun kötü oldugu zamanlar eskide kaldı oyun taş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2020 13:13
Bende 2 gun once aldim gayet memnunum ,oyunu tavsiye ederim,kotu diyenlere aldiris etmeyin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2020 13:02
Gittiğin yol bomb*k bethesda.
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2020 02:28
Bilgin yok konuşuyorsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2020 00:52
laf edenlere aldırış etmeyın oyun 1400 saatım var oyun cok güzel solo takım oyna farketmez kendine öz bi tarsı olan nadir oyunlardan biri
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76 için büyük bir güncelleme daha çıktı
İlginizi Çekebilir