Fallout 76 Night of the Moth güncellemesi çıktı

Ersin Kılıç 9.12.2021 - 14:41
Fallout 76 için ücretsiz olarak oyunculara sunulan Night of the Moth güncellemesi ile birlikte oyuna bir dizi yeni içerikler ekleniyor.

Fallout 76 için ücretsiz olarak sunulan Night of the Moth güncellemesi tüm platformlar için yayınlandı. Yeni güncellemeler ve içerikler ile ilk çıktığı dönemki eleştirilerden oldukça uzaklaşan Fallout 76 ile ilgili firmanın yaptığı açıklama şu şekilde;

Fallout 76 Night of the Moth güncellemesi çıktı

Fallout 76 için ücretsiz ve şimdi oynanabilir olan Night of the Moth güncellemesi, sezonluk “Mothman Equinox” etkinliğini ve oynanış kalitesini arttıran çok çeşitli iyileştirmelerini getiriyor. Mothman Cult'un yeni bir mezhebi olan The Enlightened'a yardım edin ve benzersiz kıyafetler ve görünümler gibi Mothman Cult temalı ödüller için Appalachia aracılığıyla rakip Cultist High Priest'leri avlayın. 

The Mothman Equinox

Beholder Clarence Appalachia'nın Forest bölgesindeki Point Pleasant'ta, Mothman Museum'un tepesinde bekliyor. Onunla konuştuktan sonra, oyuncular birkaç aşamadan geçerek ayrıntılı bir ayine hazırlanırlar. Ayin ateşlerini yakın, rakip tarikat üyelerine karşı durun ve süre bitmeden önce ayinle ilgili diğer görevleri tamamlayın. Ardından Mothman Müzesi'ne dönün ve Wise Mothman'ı çağırın. Wise Mothman ile iletişim kurmak, yeni temalı planlar kazanma şansı verir.

Oynanış Kalitesini Arttıran İyileştirmeler:

The Night of the Moth güncellemesi oynanış kalitesini arttıran birkaç değişiklik de getiriyor: 

Yakındaki Cesetlerden Ganimet Toplama– Cesetler üst üste yığılmaya başladığında, her bir düşmanı tek tek incelemek yerine, artık menzil içindeki bu cesetlerden toplu olarak ganimet toplama seçeneği mevcut. 

  • Efsanevi Ganimet Paylaşımı – Efsanevi bir yaratığın görüş alanı içerisinde öldüğünü gören ve bir takımın parçası olmayan Vault sakinleri, birkaç efsanevi eşya için gövdeden ganimet toplayabilirler. 
  • Takım XP Paylaşımı – XP'nin sayılması için oyuncular artık bir arkadaşıyla birlikteyken düşmanları işaretlemek zorunda değil. Bir takım arkadaşının alt ettiği herhangi bir düşman, öldüğünde yaratığın görüş menzili içinde oldukları sürece tüm takıma XP verir. 
  • Build (İnşa) Menüsü “New” (Yeni) Sekmesi – C.A.M.P. inşa menüsünün "New" (Yeni) sekmesi, bir oyun oturumu sırasında edindiğiniz herhangi bir yeni C.A.M.P. eşya planı ile birlikte Atomic Shop'ta açtığınız yeni C.A.M.P. eşya planlarını da görüntüler.  
  • Pip-Boy Keyring (Pip-Boy Anahtarlığı)– Oyuncular, envanterlerini karıştırmak yerine, "Misc." sekmesindeki Pip-Boy menüsünü açarken anahtarlarını ayrı anahtarlıkta bulabilirler. 
  • Pip-Boy Menüsü Renk Özelleştirmesi – Yeni bir dizi özelleştirme kaydırıcısını kullanarak Pip-Boy menülerinin tonunu değiştirin. 
  • Her Yerde Cephane– Kutular ve düşman ganimetleri gibi mevcut cephane kaynakları, kuşandığınız herhangi bir silah için az miktarda cephane düşürme şansına sahiptir. 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2021 12:56
Ya biri bana şu aynı anda 4-5 mermi birden atan patlayan silahları nasıl yapıyoruz anlatabilir mi? Aynı anda çift mermi ateşeyen ve patlayan silahım var ama aynı etkiyi yapmıyor, adam bi sıkıyor atnı anda 4-5 mermi saçıyor hele ki plasma/lazer silahlarla :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.12.2021 02:00
şu çöp toplama simulasyonunu hala oynayan kaldı mı ya? üstelik birde para ile aylık ödeyenler var çöp kutusu almak için. Ne günler görüyor oyun dünyası.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76 Night of the Moth güncellemesi çıktı
İlginizi Çekebilir