Fallout 76'nın geliştiricisinden yeni oyun

Tunay Şahin 8.05.2023 - 12:16
Fallout 76'nın ortak geliştiricisi, Unreal Engine 5'te henüz ismi belli olmayan bir AAA başlık üzerinde çalışıyor.

Fallout 76 ortak geliştiricisi Sperasoft Stüdyosunun, duyurulmamış yeni bir AAA oyunu hazırladığı ortaya çıktı. İlanın detaylarına göre Unreal Engine 5 ile geliştirilecek aksiyon RPG oyunu, üçüncü şahıs kamera perspektifi ile hazırlanacak.

Fallout 76'nın geliştiricisi Sperasoft, yeni bir Aksiyon RPG oyunu üzerinde çalışıyor

Sperasoft Teknik Oyun Tasarımcısı Andrew K'nin LinkedIn profilinde, Silikon Vadisi'nin tam kalbinde yer alan stüdyonun kapısının arkasındaki çalışmalarda bir "duyurulmamız AAA üçüncü şahıs Aksiyon-RPG (UE5)" açıklaması yapılmış. Ancak bunun dışında fazla bir bilgi bulunmuyor.

Şirket, aralarında Star Wars: Battlefront, The Elder Scrolls Online, Assassin's Creed Origins, Mass Effect 3, The Sims 4, Fallout 76 ve daha fazlasının da bulunduğu çok sayıda kayda değer oyunda görev aldı. Bu başlıklar, duyurulmamış proje için kullanılan sanat tarzını tahmin etmemize yardımcı oluyor.

Fallout 76'nın geliştiricisi Sperasoft, yeni bir Aksiyon RPG oyunu üzerinde çalışıyor

Sperasoft, diğer birçok oyun stüdyosu ile ortaklık yapan bir geliştirme stüdyosu. O sebeple bu iş ilanının kendileri için geliştirilen mi yoksa bir başka firmanın çatısındaki proje mi bilemiyoruz. Bunun sonucunu ancak önümüzdeki günlerde yapılacak olan bir açıklama ile öğrenebileceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 20:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2023 13:18
Firmanın cv si fena değilmiş güzel bir şeyler çıkabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76'nın geliştiricisinden yeni oyun
İlginizi Çekebilir