Fallout 76'nın yan içeriklerinin kaç saatlik olduğunu belirtildi

Furkan Güler 23.10.2018 - 14:50
Rekabetçi unsurlar dışında oyunda başka neler olacak?

Fallout 76 ile birlikte kıyamet sonrası çorak topraklarda oyuncuları co op bir maceraya davet eden Bethesda, oyun hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Yakın zamanda beta sürecine girecek olan yapım için Bethesda, oyunun 150 saatten fazla tüketilebilecek yan içeriğe sahip olacağını belirtti. Belirtilen yan içerikler hakkında detay vermekten kaçınan Bethesda, umarız grind olarak tabir edilen devamlı olarak aynı eylemleri gerçekleştirdiğimiz görevleri işaret etmiyordur.

Fallout 76 hangi platformlara çıkacak?

Tek başına da oynanabilen Fallout 76'da, arkadaşlarımızda yapabileceğimiz onlarca görev bulunuyor. Yapay zekaya karşı olan bu görevlerin yanı sıra, diğer oyuncularla rekabet içerisinde olduğunu görevler de mevcut. Oyuna hayatta kalma mekanikleri de ekleyen geliştiriciler, bu hayatta kalma mekaniklerini derin tutmak yerine daha arcade tarzında oyuna yedirmişler. Böylelikle Bethesda geliştiricileri, oyunun yeniden oynanabilirliğini hayatta kalma mekaniklerine bağlamak yerine, oyunda bulunan içeriklere bağlamış olacaklar.

Yer yer oyuncuya ecel terleri döktürecek görevlere de sahip olacağı söylenen yapımı nasıl tükeceğimiz bize bağlı olacak. Diğer Bethesda oyunlarında olduğu gibi detay anlamında çok fazla içerik bulunduran Fallout 76, PC, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 21:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
kahvebitti
kahvebitti 23.10.2018 19:56
steam gibi bir platformda çıkmaz ise pc de sadece serinin hayranlarına satarlar ..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout 76'nın yan içeriklerinin kaç saatlik olduğunu açıklandı
İlginizi Çekebilir