Fallout: New California'nın çıkacağı tarih en sonunda açıklandı

Furkan Güler 4.06.2018 - 13:22
Beş senedir geliştirilen yapım, en sonunda çıkıyor.

Fallout: New Vegas hayranı bir grup mod yapımcısı, geride bıraktığımız dönemlerde Fallout: New California isminde bir mod üzerinde çalışmaya başladıklarını belirtmişlerdi. İlgili modu geliştiren ekipten beklenen haber geldi. Açıklanan yeni bilgilere göre Fallout: New California, bu senenin Ekim ayında oyunculara sunulacak. Fallout: New Vegas'ın öncesini anlatacak olan mod içerisinde uzun bir ana senaryo tarafı yer alacak. Vault 18'de başlayacak olan yolculuk, California'nın tekinsiz arazilerinde ilerleyecek.

Fallout New California modunun çıkacağı tarih belli oldu

Mod içerisinde 16,000 adet diyaloğun olduğunu belirten geliştirici ekip, yan görevlerle ana senaryonun etrafını süsleyeceklerinin altını çizdiler. 60 FPS standartında çalışacak olan modun ekstra olarak nasıl bir oynanış mekaniği içereceği merak ediliyor. Şu anda yan görevler üzerinde çalıştıklarını belirten geliştiricilere umarız Bethesda'dan bir ihtar gelmez. Ücretsiz olarak yayınlanacağı belirtilen mod, tam beş senedir geliştiriliyor.

Bakalım beş senelik bir emeğin karşılığı ne olacak? Muhtemelen ihtar almazsa Bethesda tarafından destekleneceği tahmin edilen moda çıktığında Steam üzerinden ulaşabilirsiniz. Haziran ayında beta sürecine girecek olan mod ile ilgili olan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout: New California'nın çıkacağı tarih en sonunda netleşti
İlginizi Çekebilir