Fallout: New Vegas DLC'leri detaylandı

Murat Halilbeyoğlu 4.05.2011 - 12:00
İki yeni hikaye ile eski bir hikayenin sonu geliyor
Bethesda son RPG/shooter oyunu New Vegas'ın yeni üç DLC'sini detaylandırdı. Daha öncesinde söylendiği gibi ilk bölümün adı Honest Hearts olacak ve 17 Mayıs'ta PC ve Xbox 360 için aramızda olacak. PlayStation için ise PSN'in düzelmesi durumuna bağlı olarak ilerleyen günlerde çıkacak.

Honest Hearts, Utah'taki Zion Ulusal Parkı'nın bozulmamış vahşi doğasında geçecek. Bu bölgeye gittiğinizde bir çete tarafından saldırıya uğramış karavana rastlayacaksınız. Bundan sonra bir anda kendinizi kabileler arasındaki bir savaşın ortasında bulacaksınız. Bu sırada Canaanite misyonerleri ve gizemli Burned Man arasındaki mücadeleye de şahit olacaksınız. Görev boyunca yaptığınız seçimler DLC'nin sonunu belirleyecek.

Diğer iki bölüm olan Old World Blues ve Lonesome Road ise haziran ve temmuzda PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak.

Old World Blues'da ise istemsiz olarak parçası olduğunuz bir laboratuar deneyinin yanlış gitmesinden sonra gelişen olayları yaşayacağız. Bu hikayede ya bizi zorla deney kobayı yapanlara karşı savaşacağız ya da onlarla birlik olup daha büyük bir tehdide karşı koyacağız.

Fallout: New Vegas DLC'leri detaylandı
Lonesome Road ise yeni DLC'lerin içinde ana hikayeye baplı tek DLC olacak. DLC'de gerçek Courier Six ile karşılaşacaksınız. Ulysses adlı bu adam New Vegas'ın başında Platinum Chip'i vermeyi reddeden kişi. Onunla karşılaştığınızda size "neden" sorusuna cevap vereceğini söyleyecek. Ancak öncelikle son bir görev yapmanızı isteyecek.

Şu an için Fallout: New Vegas'a tek çıkan DLC Dead Money'di. Bakalım yeni ek paketler oyuna sanıl bir heyecan katacak.
Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 06:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout: New Vegas DLC'leri detaylandı
İlginizi Çekebilir