Fallout: New Vegas'tan sonra Fallout 3 de Fallout 4'e uyarlanıyor

Mehmet Atilla Turan 16.01.2018 - 21:10
Mod yapımcıları, Fallout 4'ün sınırlarını zorlamaya devam ediyor.
Oyuncular arasında Fallout: New Vegas'ın yeri gerçekten ayrı. Obsidian tarafından yapılan New Vegas, Fallout 3'ten bir hayli farklı ve başka bir doluydu. Bunun farkında olan Fallout topluluğu, New Vegas'ı, Fallout 4'e uyarlamaya başlamıştı ve pozitif geri dönüş almayı başarmıştı.  Halen yapım aşamasında olan eklenti dört gözle beklenirken, topluluktaki başka bir mod yapımcısı, Fallout 3'ün bir nevi "remastered"ı üzerinde çalıştığını belirtti.

New Vegas gibi Fallout 3 de, Fallout 4'te muhteşem gözüküyor

Fallout 3: Road to Liberty ismini alacak mod, şimdiden rağbet görmeye başladı. Aynı Fallout 3'teki gibi oyun, Capital Wasteland, yani nükleer bombanın etkisi altında kalmış Washington D.C.'de geçecek. Mod yapımcısı truevoidwalker ve Unictonium, Fallout 3'ün atmosferini tam yaşatmak için elinden geleni yapıyor, buna atmosferi tamamen yeşil ve renklerinden oluşturmak da dahil. Yapımcılar, aynı zamanda Fallout 3: Road to Liberty'nin oyun içinde nasıl göründüğünü göstermek için bir video da yayınlamış bulunuyorlar.


Fallout: New Vegas'ın Fallout 4 uyarlaması gibi Fallout 3: Road to Liberty de bu sene içerisinde oyunculara sunulması bekleniyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.01.2018 22:33
Enclave güç zırhı modu falan var ya şahane olur ha :) Yapılır ama epik uğraş gerektirir.. Org oyuna bol bol ve işlevsel efek ekleseler daha iyi olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout: New Vegas'tan sonra sıra şimdi Fallout 3'te
İlginizi Çekebilir