Fallout Shelter Online Android ve iOS için çıktı

Özgür Deveci 7.06.2020 - 12:37
Bethesda tarafından geliştirilen ve yayınlanan inşaat simülasyonu oyunu Fallout Shelter'ın milyonlarca kullanıcıya ulaşmasının ardından devam oyunu Fallout Shelter Online Android ve iOS platformları için uygulama mağazalarında yerini aldı.

Oyun dünyasının yıldızlarından biri olan Bethesda, 2015 yılında Fallout Shelter'ı mobil cihaz kullanıcılarının beğenisine sunmuştu. Çıkışının ardından birçok oyuncu tarafından oldukça beğenilen Fallout Shelter, sonrasında PC ve konsol çıkışlarını da gerçekleştirdi. Aradan 5 yıl geçmesine rağmen popülerliğini kaybetmeyen oyun, yıldan yıla başarısını katlayarak yoluna devam etti. Tabii bu başarının bir de devamı olmalıydı.

Shengqu Games tarafından geliştirilen ve Gaea Mobile tarafından yayınlanan devam oyunu Fallout Shelter Online bir süre önce Endonezya, Malezya, Filipinler, Tayland, Singapur, Güney Kore ve Japonya’daki oyuncuların beğenisine sunuldu. Listede ne yazık ki, Türkiye yer almıyor. Ancak oyunun yakın zamanda batıdaki kullanıcılarla buluşacağı söyleniyor. Yayıncı firma bunun çevrim içi sunucuları test etmek ve oyunu dünyanın geri kalanına açmadan önce çıkabilecek bazı sorunları çözmek için olduğunu söylüyor.

Fallout Shelter Online Android ve iOS için çıktı

Fallout Shelter Online Android ve iOS için çıktı

Yeni oyunumuz Fallout Shelter'in temelleri üzerine kurulacak, ek olarak online bir oynanışa sahip olacak. Genel olarak barındırdığı birçok oyun mekaniği ile halefiyle benzer özelliklere sahip olacak oyunda Red Rocket ve Diamond City gibi Fallout 4'ün ünlü mekanlarını da ziyaret edeceğiz. Fallout Shelter Online'ın halefine nazaran en büyük artısıysa oyundaki diğer oyuncularla karşılaşıp PvP düellolar yapabileceğiz. Oyundaki amacımız ise yine aynı, mükemmel sığınağımızı inşa edip popülasyonumuzu artırmak.

Bethesda, Fallout Shelter Online'ı sosyal medyada tanıtmaya başladı bile. Yalnızca Japonya'da, önceden kayıtlı oyuncuların sayısı 400.000'i aştı ve herkese ücretsiz bir Robert MacCready (Fallout 3 ve 4'te yer alan) kostümü verildi. Buna ek olarak oyunda Fallout 4’ten Nick Valentine, Magnolia, Strong, Dogmeat, Elder Maxson, Shaun, Cait, Hancock ve Deacon gibi daha birçok ikonik karakter toplayabileceğiz. 

İlk olarak Google Play mağazasında yayınlanan Fallout Shelter Online'ın yakın zamanda App Store'a geleceği de belirtildi. Oyunun yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Son olarak sizin bu oyun hakkında düşünceleriniz nedir? Daha önce Fallout Shelter'ı deneyim etmiş olanlar bu oyunu da bekliyorlar mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2020 20:50
fallout serisini ne hale getirmişler
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2020 16:47
MK tukiyede ne zaman çıkar acaba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2020 16:01
Ama türkiyede çıkmadı. Sanki her ülkede çıkmış gibi haber yapmayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout Shelter Online Android ve iOS için çıktı
İlginizi Çekebilir