Fan yapımı Half Life 3 olan Boreal Alyph'den yeni videolar geldi

Furkan Güler 21.11.2018 - 15:58
Oyun nasıl olacak?

Geçtiğimiz Ekim ayında teknoloji demosu olarak ortaya çıkan, ancak sonrasında resmi olmayan Half Life 3 oyun olarak internete tanıtılan yapımdan yeni videolar geldi. Hikayesi eski Valve senaristi Mard Laidlaw tarafından yazılan Boreal Alyph'in, Valve'ın kaybolan vizyonunu oyunculara tekrar geri getireceğini söylüyor. Physically Based Rendering teknolojisini kullanan yapım, fizik motorunu daha gerçekçi bir hale getiriyor. Ayrıca işlemciyi daha az yoran bu teknoloji, oyunun daha fazla akıcı olmasına imkan tanıyacak.

Fan yapımı Half Life 3'ün yeni videoları geldi

Küçük bir ekip tarafından geliştirilen Boreal Alyph'in yeni videolarından oyunda neler olacağına yakından bakabiliyoruz. Her ne kadar oyunun grafiksel olarak gerçekçiliği güzel dursa da, yapay zekanın biraz hantal olması canımızı sıktı. Yine de bu oyunun çok erken bir sürümü olduğundan, bu gibi durumları şimdilik görmezden gelebiliriz.

Tüm bunların yanında Valve'ın bu projeye olan tepkisi de merak edilen başka bir konu oldu. Oyunda bulunan yaratıkların ve seslerin aynı şekilde Half Life serisinden kopyalanması, Valve'ın dikkatini çekebilir. Hatırlayacağınız üzere benzer sebeplerden fan yapımı Nintendo oyunları, yetkililer yüzünden iptal olabiliyordu.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.11.2018 21:45
Muhtesemmmmm..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fan yapımı Half Life 3 oyunu olan Boreal Alyph'den yeni videolar
İlginizi Çekebilir