Fantasian Apple Arcade'e özel olarak çıktı

Burak Bahar 2.04.2021 - 13:17
Final Fantasy serisinin arkasındaki isim Hironobu Sakaguchi'nin yeni oyunu Fantasian, Apple'ın abonelik hizmeti Apple Arcade'de yayınlandı.

Final Fantasy'nin yaratıcısı Hironobu Sakaguchi'nin merakla beklenen RPG oyunu Fantasian Apple'ın oyun aboneliği sistemi Apple Arcade'de yayınlandı.

Fantasian artık Apple Arcade'de erişilebilir

Mistwalker tarafından geliştirilen Fantasian Apple'ın yeni abonelik sistemi Apple Arcade'e özel bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Hironobu Sakaguchi'nin 2007'de Xbox 360 için yayınlanan Lost Odyssey oyunundan bu yana ilk kez geleneksel bir RPG oyununa geri döndüğünü görüyoruz. Ayrıca Fantasian; Final Fantasy'nin bestesici Nobuo Uematsu'nun yeni bir film müziğini de içeriyor.

Fantasian

Oyuncular, makinelerin yönettiği tuhaf bir evrende büyük bir patlamanın ardından uyanan Leo rolünü üstlenecekler. Uzun bir yolculuğa çıkarken; insanlığın bildiği her şeyi yavaşça kaybetmesine sebep olan gizemleri çözecekler. İlgi çekici hikaye Hironobu Sakaguchi tarafından yazılmış ve ünlü Final Fantasy bestecisi Nobuo Uematsu ile tamamlanmıştır. Sürükleyici bir deneyim sunmak için benzersiz modeller, müzik ve ses efektlerine sahip olduğu vurgulanmaktadır.

Fantasian ortamlarının tamamı Godzilla, Attack on Titan ve Ultraman dahil olmak üzere "Tokusatsu" (özel efekt) filmlerinde çalışan Japon sanatçılar tarafından yaratılan gerçek hayattaki dioramalardır. Diorama; gerçek veya kurgu bir olayın, anın veya hikâyenin ışık oyunlarının da yardımıyla üç boyutlu olarak modellenmesi olarak tanımlanabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantasian Apple Arcade'e özel olarak çıktı
İlginizi Çekebilir