Fantastic Beasts 2'nin kadrosundan ilk görüntü geldi

Hakan Hervenik 17.11.2017 - 12:02
Ayrıca, filmin ismi de belli oldu.

Harry Potter'ın prequel serisi olan Fantastic Beasts and Where to Find Them'in devam filmi olacak olan Fantastic Beasts 2'nin ismi belli oldu. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald ismini alan devam filminin kadrosundan da ilk görüntü geldi. İlk filmde bulunan yüzlerin yanı sıra en çok dikkat çeken isim ise Jude Law oldu. Çünkü kendisi, Albus Dumbledore'un gençliğini oynamakta.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'un kadrosu ortaya çıktı

Dumbledore, Fantastic Beasts hikayesinde büyük bir rol oynuyor. Hatta, Dumbledore ve Grindelwald'ın arasındaki rekabet, büyücü tarihinin en iyi duellosu olarak geçmekte. Fotoğrafın sağında ise Johny Depp'in canlandırdığı Gellert Grinderwald karakterini görüyoruz. İlk filmin sonunda ortaya çıkan Grinderwald, Scamender tarafından yakalanıyordu. Tabi ki yeni filmde kendisi hapisten kaçıyor ve kendine yeni bir ordu kurmaya başlıyor. Aklındaki tek şey ise safkan büyücüler yetiştirerek büyü kullanamayan varlıklara hükmetmek.

Fantastic Beasts 2'nin kadrosundan ilk görüntü geldi

Fantastic Beasts and Where to Find Them, kendisinden bekleneni veremeyerek hayranlarını biraz hayal kırıklığına uğratmıştı. Bakalım The Crimes of Grindelwald ile bizi neler bekliyor.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2017 12:08
bu joni dip bu kadar filmde oynayıp nasıl iflas edebiliyor ben anlamıyorum,bence bunların paraları bir örgüt tarafından yönetiliyor aklıma başka birşey gelmiyor,adam efsane ama iflasını açıklayıp duruyor
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2017 02:10
Zaten son kk da zorla oynatılıyor gibi rol yapıyordu
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2017 18:44
Bunun iflas ermiş hali bile bizim 7 sülalemize yeter hacı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.11.2017 02:08
İlk film mi hayal kırıklığına uğratmıştı? Sallamasyon yazı yazmayın. Araştırın önce. Verilere bakın. Kendi sitenizdeki ilk filmin incelemesi bile başarısını kanıtlar nitelikte.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastic Beasts 2'nin kadrosundan ilk görüntü geldi
İlginizi Çekebilir