Fantastic Beasts serisi üçüncü film ile son bulabilir

Murathan Özlü 13.04.2022 - 18:42
Fantastic Beasts serisi üçüncü film ile son bulabilir. Serinin daha önce planlanan dördüncü filminin senaryosu henüz yazılmamış bile.

Gerek oyuncu seçimleri, gerekse ertelemeler ile gündemden düşmeyen Fantastic Beasts serisi üçüncü film ile son bulabilir.  Warner Bros'un, filmin gişedeki performansına bağlı olarak dördüncü ve beşinci film için onay verme veya seriyi rafa kaldırma ihtimali var. İnceleme puanları yerlerde olan Fantastic Beasts: Secrets of Dumbledore, serinin kaderini belirleyecek.

Fantastic Beasts serisi yarım kalma tehlikesiyle karşı karşıya

En başta 5 film olarak planlanan seri, normal şartlarda Grindelwald'un 1945 yılında "büyücülük tarihinin en büyük düellosu"nun ardından mağlup edilmesi ile sona erecekti. İlk filmden itibaren de kurgu buna göre hazırlanmıştı. Crimes of Grindelwald ile Grindelwald'un yükselişini, güncel film Secrets of Dumbledore ile de Dumbledore'un hayatındaki karanlık yönleri görecektik. Ardından beşinci film ile seri tamamlanacaktı.

Fantastic Beasts serisi
Warner Bros, bu aşamada dördüncü filmin senaryosunun yazılması için talimat vermemiş. Bu da, Secrets of Dumbledore'un beklentilerin altında kalması durumunda serinin yarım kalacağı anlamına geliyor. Secrets of Dumbledore,  Johhny Depp'in filmden çıkarılma süreci, 2019 yılında filmin senaryosunun elden geçirilmesi ve pandemi süreci üst üste gelince ancak Mart 2022'de vizyona girmeyi başarmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastic Beasts serisi üçüncü film ile son bulabilir
İlginizi Çekebilir