Fantastik Canavarlar 3'ün çekimleri başladı

Özgür Deveci 22.09.2020 - 09:59
J. K. Rowling'in aynı adlı kitabından esinlenilerek çekilen Fantastik Canavarlar 3 filminin çekimleri başladı.

J. K. Rowling'in aynı adlı kitabından esinlenilerek çekilen Fantastik Canavarlar 3 filminin prodüksiyon aşaması ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Serinin yıldız oyuncusu Eddie Redmayne, üçüncü filmin çekimlerinin başladığını doğruladı. Aslında filmin çekimleri daha önce koronavirüs pandemisinden dolayı Ekim ayına ertelenmişti. Ancak ünlü oyuncu tarafından yapılan açıklamaya göre filmin çekimleri çoktan başlamış görünüyor.

Fantastik Canavarlar 3'ün çekimleri başladı

Fantastik Canavarlar 3, 12 Kasım'da sinemaseverler ile buluşacak

İngiliz oyuncu Radmayne, Cinema Blend'e verdiği röportajda "Bu tamamen yeni bir şey. Sık sık testler ve maskeler. Aslında, her gün taktığımız bu maskelerin yaratıcılığımı bir şekilde etkileyip etkilemeyeceğini merak ettim. Belki bu biraz cahilce gelebilir ama insanlar olarak birbirimize etkileşim anlamında ihtiyacımız var mı diye düşündüm. Gerçekten güven verici olan şey, bunun farklı bir süreç olması." ifadelerinde bulundu. Sanki Redmayne'in korkuları geçmiş gibi görünüyor. Çünkü setteki işlerin sorunsuz bir şekilde yürüdüğünü ve oyuncu arkadaşlarının oyunun zirvesinde olduğunu doğruluyor. Oyuncu kadrosunun bir araya gelmesinden bu yana epey zaman geçtiğini düşünürsek (Grindelwald'ın Suçları filminin çekimleri 2017'de yapılmıştı) prodüksiyon pandemi sürecinden önce bile zorluklarla karşılaşacaktı.

12 Kasım 2021 tarihinde vizyona girecek filmin oyuncu kadrosunda Johnny Depp, Katherine Waterston, Jude Law, Eddie Redmayne, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol ve Jessica Williams gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise King Kong, The Dark Knight, I Am Legend ve Batman Begins gibi filmlerden tanıdığımız Amerikan film bestecisi James Newton Howard'a ait.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 10:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2020 12:34
vallahi gridelwald'i ozledik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fantastik Canavarlar 3'ün çekimleri başladı
İlginizi Çekebilir